Kesäkuvakisa tulee taas - tämä kuva nappasi voiton viime vuonna

Rauno Saarelan ottama kuva 2000-luvun Väinämöisestä valittiin kesän 2011 voittajakuvaksi.

Rauno Saarela

Suomen Lehtiyhtymän lehtien järjestämässä Näppää nätti kesäkuva -kilpailussa haetaan jälleen kameralla taltioituja kesäisiä elämyksiä. Parhaaksi valitun kuvan ottaja palkitaan Sonyn digikameralla.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä sähköisesti tallennetun kuvan sähköpostilla osoitteeseen kuvat(at)lehtiyhtyma.fi. Liitä kuvan yhteyteen kuvaajan nimi ja yhteystiedot kotiosoitteineen. Älä unohda mainita omaa kotipaikkakuntaasi!

Jokaiseen kuvaan voit liittää myös oman kesäisen tarinan. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne eri viesteinä.

Voit lähettää kuvan myös kännykällä multimediaviestinä numeroon 173521. Kirjoita viestin alkuun LOMA ja sen jälkeen kuvaan liittyvä tarina ja yhteystietosi. Viestin hinta on lähettäjän puhelinliittymän mukainen maksu multimediaviestistä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kaikki asialliset kuvat tarinoineen julkaistaan osoitteessa www.uusimaa.fi/loma. Uusimaa ja Suomen Lehtiyhtymä voivat julkaista kisakuvia myös paperilehden sivuilla.

Kesäkuvia julkaistaan 1. kesäkuuta alkaen. Kilpailuaikaa on heinäkuun 2012 loppuun asti. Elokuun aikana raati kokoontuu valitsemaan parhaat kuvat, jotka julkaistaan myös Lehtiyhtymän kaikissa lehdissä.

toimitus