Torin teltalla lyödään tosissaan

Jere Flinkman (oik) iskee tänään Suomen mestaruudesta Porvoon torilla. Kari Viinikainen (vas) hakee SM-kultaa huomenna.

Marko Enberg

PORVOO | Porvoon torilla lyödään nyrkeillä ja potkitaan tänään oikein luvan kanssa. Torille pystytetyssä teltassa järjestetään Battle of Porvoo 3-tapahtuma, jossa kehään nousee thainyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita ja nyrkkeilijöitä.

Porvoolaiset Jere Flinkman ja Kari Viinikainen iskevät viikonvaihteessa thainyrkkeilyn Suomen mestaruudesta kotiyleisönsä edessä. Molemmat ovat finaalin alla luottavaisia.

– Jos vedän matsin rennosti, niin ei minulle pitäisi olla hätää. Olen voittanut Minh Len kahdesti. Edellinen matsimme oli tiukka (2010), kun olin ylikunnossa. Nyt pitää vain ottaa vastustajan rynnimiset pois. Oma pelisilmä ja tekniikka ovat kehittyneet aikaisemmista matseista, Flinkman arvioi.

– Voitin kaksi edellistä matsiamme pisteillä. Nyt en haluaisi voittaa vain pisteillä. Tyrmäyksiäkin voi välillä tulla. Viimeisimmän matsini voitin tyrmäyksellä, joten sitä putkea voisi venyttää, Flinkman naureskelee.

Flinkman ottelee ensimmäistä kertaa 57 kiloisissa. Hän on voittanut 51 ja 54 kilon SM-kullat, joten nyt haussa on historiallinen tripla.

Lue lisää perjantain Uusimaasta