Paikalliset

Alennusmyynnit käynnistyvät toden teolla juhannuksen jälkeen

Maribellan Raija Tölkkö harmittelee, että kesän alennusmyynnit aikaistuvat koko ajan.

Outi Paappanen

PORVOO | Alennusmyynnit alkavat Porvoossa toden teolla juhannuksen jälkeen. Pia Naapila kertoo palanneensa itse juuri lomalta rakentamaan alea Lundinkadulle Skoboxin myymälään.

– Maanantaina alkaa meillä, vaikka huomasin Manskua tullessa, että aika moni on jo aloittanut, hän toteaa.

Piispankadulla Ombrellossa alennusmyynti käynnistyy rajatun valikoiman osalta juhannuksen jälkeen. Kerstin Aarnio kiteyttää kesätuotteiden liikkuvan tähän aikaan eniten sään mukaan.

– Sitä mukaa kevenee, miten on lämmintä ja onko ihmisillä lomamatkoja edessä, hän sanoo.

Intersportin kauppias Ari Koskelma kertoo, että alennuksia on jo myymälässä ja juhannuksen jälkeen rävähtää isommin.

– Melkein kaikesta löytyy alennuksia. Isot odotukset on, koska kesä on antanut itseään odotella. Tavaraa on hyvin, mutta tähän aikaan liikkuu lajiurheiluun liittyvät materiaalit. Kun lämpenee niin kevyet vaatteet ja sandaalit lähtee sitten menemään, Koskelma summaa.

Maribellassa Rauhankadulla ihmettelee yrittäjä Raija Tölkkö, miten alennusmyynnit jo alkoivat, vaikka kesä on vasta aluillaan. Heillä ale alkaa juhannuksen jälkeen. Myynnissä on aikuisen naisten mitoitukselle sopivien vaatteiden joukosta tietyt tuoteryhmät.

– Ennen alet alkoi elokuussa, kun kesä on ohi, mutta nyt on vaan mentävä muiden mukana. Myyntipiikkiä ei alennusmyynti tuo, kun aina on jotain tarjouksessa. On housu- ja takkipäivää, joilla asiakkaita houkutellaan. Lisäksi meillä on koko ajan edullinen outlet-tyyppinen löytökellari, mihin viemme täältä ylhäältä yksittäisiksi jääviä vaatteita, Tölkkö selvittää.

Lue lisää perjantain Uusimaasta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Uusimaa uudistuu

Tilaa entistä monipuolisempi verkkopalvelumme tarjoushintaan

VerkkoPlus 3kk vain 8,90 e/kk

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat