Kampaajat lahjoittavat päivän työpanoksen Porvoon lastenosastolle

PORVOO | City Hairteam ja City Helén järjestivät nelivuotisen taipaleensa kunniaksi maanantaina liiketiloissaan Rauhankadun sivukujalla tempauksen. Sen tuoton kampaamo ja kauneussalonki lahjoittavat Porvoon sairaalan lastenosastolle.

Yrittäjä Camilla Aaltonen City Hairteamista kertoo, että tarjousten lisäksi he tekivät töitä ilman ajanvarausta normaalia halvemmalla. Idea kampanjasta lastenosaston hyväksi käynnistyi Aaltosen mukaan alunperin Facebookissa, jossa suomalaiset parturi-kampaajat pohtivat tapoja saada myönteistä julkisuutta toimialalle.

Aaltosen työkavereina on neljä muuta parturi-kampaajayrittäjää ja kolme kosmetologia. He innostuivat ehdotuksesta ja haastavat nyt porvoolaiset muut parturi-kampaajat – ja miksei muidenkin alojen yrittäjät – vastaavaan tempaukseen lahjoittamaan päivän työpanos tarvitsevien hyväksi.

– Lahjoituskohteita varmasti löytyy! Lapsia, nuoria, vanhuksia... Säästä tämä vähän riippuu, mutta se suosi meitä. Asiakkaita on tullut ovista ja ikkunoista. Uskon, että pääsemme hyvään lahjoitussummaan, Aaltonen myhäilee.

Käyttäjän tanja.kuisma@media.fi kuva