JokamiesTriathlon toteutuu sittenkin

PORVOO | Aiemmin kesällä Kokonniemen maauimalassa todettu sinileväesiintymä ehti jo kertaalleen perumaan JokamiesTriathlon-kilpailun ja muuttamaan sen duathloniksi. Koska ”Santtarin” vesi on sittemmin todettu uimakelpoiseksi, BS-PU:n triathlonjaosto järjestää samana päivänä duathlonin lisäksi myös triathlonin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

– Kisaan on varmasti ehtinyt jo ilmoittautua kilpailijoita nimenomaan duathlonia varten, joten myös se järjestetään, Peter Storgård BS-PU:sta kertoo.

JokamiesTriathlon ja -Duathlon käydään Kokonniemessä torstaina 16. elokuuta. Molempiin sarjoihin on oma lähtönsä kello 18.30 alkaen. Triathlon koostuu 200 metrin uinnista, 12 kilometrin pyöräilystä ja kolmen kilometrin juoksusta. Duathlonin resepti on muutoin sama, mutta uinti korvataan siinä kolmen kilometrin juoksuosuudella.

– Vaikka kisaan onkin ennakkoilmoittautuminen, kannattaa kisaajien tulla paikalle jo 16.30–17.30 välisenä aikana, jotta kisanumerot ja muu järjestäytyminen saadaan ajoissa tehtyä. Pakollinen kisainfo on puolestaan 17.45, Storgård kertoo.

Lisätietoa kisasta ja ilmoittautumisesta osoitteesta www.bs-pu.fi.

toimitus