Kulttuuri

Kristo Salmisen tähdittämää Kansan mies -sarjaa kuvataan Kerkkoossa

Kerkkoon kyläkaupasta tuli Sahakylän valinta kotimaisessa draamasarjassa Kansan mies. Kristo Salmisen tähdittämässä uutuussarjassa entinen nyrkkeilijä ja politiikko lähtee vanhempiensa luo Sahakylään hakemaan elämälleen uutta suuntaa.

Isak Vento

PORVOO | Kerkkoossa hieraistiin aamulla silmiä, kun vanhan kyläkaupan ikkunoihin oli ilmestynyt elintarviketarjouksia ja kaupan nimeksi vaihdettu Sahakylän valinta.

Kaupan viereen oli myös avattu leipomokahvila, joka oli kastettu Lankuksi.

Koko komeus näyttää uskottavalta kirkkaan oransseja, käsin kirjoitettuja tarjouslappuja myöten. Paikallisten on kuitenkin turha mennä kyselemään lenkkimakkaraa tai tarjousappelsiineja varhain aamulla ovensa avanneeseen kauppaan. Kauppa ja kahvila ovat nimittäin lavasteita uudessa kotimaisessa draamasarjassa nimeltä Kansan mies.

Zodiak Finlandin tekemässä uutuussarjassa Kristo Salminen näyttelee Aki Honkala -nimistä päähenkilöä.

Honkala on ammattilaisnyrkkeilijä, joka ripustaa hanskat naulaan ja lähtee politiikkaan. Torsoksi jääneen poliittisen uran jälkeen Honkala huomaa olevansa tyhjän päällä. Hän päättää hakea suuntaa elämälleen maisemanvaihdoksella, joten hän muuttaa Espoosta Sahakylään, jossa hänen vanhempansa pitävät leipomoa.

Lue lisää torstain Uusimaasta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat