Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Kirkkomaalla jännätään uuden elämän nousua

Askolan seurakunta keskittää 375 vuoden juhlataipaleen juhlimiset toukokuulle, jolloin tarjolla on konsertti, hevosajelua ja keittoa sekä piispanmessu kirkkokahveineen. Viimeisiä päiviä kirkkoherraa Päivi Erkkilää tuuraava pastori Antti Kupiainen paljastaa, että kirkon portin läheisyyteen tulee juhlavuoden kunniaksi muistomerkki. Millainen se on, paljastuu äitienpäivään mennessä.

Tanja Kuisma

ASKOLA | Askolan komean kirkon porttien läheisyyteen ilmestyy juhlavuoden kunniaksi nuorten valmistama muistopaalu äitienpäivän tienoilla. Sen enempää vs. kirkkoherra Antti Kupiainen ei paljasta hankkeesta kuin, että sillä on jotain tekemistä myös sillankaiteista tuttujen lukkojen kanssa.

Seurakunnassa valmistauduttiin juhlavuoteen jo lokakuussa. Lapsiperheet saivat istuttaa Mikkelinpäivän messun jälkeen 375 kukkasipulia seurakuntakodin nurmimaalle ja nyt kirkkoherranvirastossa jännätään ilmojen lämpenemistä ja kontiaisten kaivamien tuhojen määrää. Seurakuntakodin ulkoseinääkin on viime päivinä maalattu juhlat mielessä.

LUE LISÄÄ UUSIMAAN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.uusimaa.fi/tilaajapalvelu

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat