Paikalliset

Piirainen Porvoosta AKT:n johtoon

Marko Piirainen on auto- ja kuljetusalan työntekijöiden uusi johtomies.

Tapani Seppänen

PORVOO | Porvoolainen Marko Piirainen on valittu Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Valinta varmistui AKT:n valtuuston kokouksessa perjantaina aamupäivällä Helsingissä.

Piirainen seuraa tehtävässä kohun vuoksi syrjään joutunutta Timo Rätyä.

Piirainen on 37 -vuotias kahden lapsen isä. Hänen puolisonsa työskentelee linja-autonkuljettajana Porvoossa. Tätät nykyä Piirainen toimii Työväen Sivistysliitto TSL ry:n hallintojohtajana. Samalla hän on hoitanut myös henkilöstöpäällikön, työsuojelupäällikön ja pääsihteerin sijaisen tehtäviä.

Piiraisella on 12:sta vuoden työkokemus AKT:sta, jossa hän on työskennellyt moninaisissa tehtävissä, mm. talouspäällikkönä, henkilöstöpäällikkönä, työsuojelupäällikkönä, sosiaalisihteerinä, palkkasihteerinä ja aluetoimitsijana.

Piirainen on toiminut AKT:ssa myös erilaisissa luottamustehtävissä. Hän on ollut mm. AKT:n hallituksen varajäsen, työvaliokunnan jäsen, vaalivaliokunnan puheenjohtaja ja työsuojelutoimikunnan puheenjohtaja.

Piirainen on myös Porvoon Nuoret Kotkat ry:n puheenjohtaja ja Porvoon sosialidemokraattisen kunnallistoimikunnan sihteeri.

Lue lisää lauantain Uusimaasta

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat