Kulttuuri

Maria Drockila julkaisee hyväntekeväisyyslevyn

Serkukset Maria Drockila ja Sofia Kosonen julkaisevat maanantaina hyväntekeväisyyssinglen Road of Light.

PORVOO | Porvoolainen kynttiläyrittäjä, aikanaan Miss Suomi-kilvasta julkisuuteen ponnahtanut Maria Drockila on tehnyt uuden aluevaltauksen. Huomenna maanantaina julkaistaan hänen ja serkkunsa Sofia Kososen yhdessä säveltämä, sanoittama ja sovittama hyväntekeväisyyssingle Road of Light. Menevässä kappaleessa Drockila laulaa, Sibelius-akatemiassa opiskeleva Kosonen soittaa viulua ja sessiomuusikot muita instrumentteja.

– Olen kasvanut musikaalisessa suvussa, joten laulaminen on ollut osa elämääni ja hauskanpitoa. Tämä on kuitenkin ensimmäinen julkinen esiintymiseni laulajana, Drockila myöntää.

Häntä ympäröineen musiikillisen ammattitaidon vuoksi omakin rima on pysynyt korkealla.

Road of Lightia on Drockilan mukaan luonnehdittu elokuva- tai musikaalihenkiseksi pop-lauluksi. Se julkistetaan virallisesti maanantai-iltana Orimattilan kynttiläpajan kanta-asiakastilaisuudessa.

Road of Lightista on otettu muhkea 10 000 kappaleen painos ja sitä myydään kaikissa Maria Drockilan kynttilöiden myyntipisteissä 2,50 euron hintaan. Jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan euro ensi keväänä käynnistyvään Supersiskot -hyväntekeväisyyskampanjaan, jolla pyritään ehkäisemään suomalaisten tyttöjen ja nuorten naisten syrjäytymistä.

– Kun myymme kaikki singlet, saamme kerätyksi 10 000 euroa kampanjan kassaan. Ja nehän myydään, Drockila uskoo.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat