Paikalliset

SpineGym sai kunniamaininnan Vuoden Liikuntatuote -kilpailussa

Timo Heino esitteli perjantaina iltapäivällä SpineGym-tuotteen seisovaa mallia autuaan tietämättömänä siitä, että laitteen istuva malli sai samana iltana kunniamaininnan Vuoden Liikuntatuote -kilpailussa.

Creaforce Oy

UUSIMAA| – Täytyy olla ylpeä, että ollaan päästy tällaiseen seuraan. Muut finalistit ovat isoja yrityksiä, kertoi kunniamaininnasta vielä tietämätön, Koskenkylässä toimivan Creaforce Oy:n toimitusjohtaja Timo Heino muutama tunti ennen Vuoden Liikuntatuote 2012 -kilpailun tuloksen julkistamista.

Tulokset julkistettiin GoExpo-messujen yhteydessä järjestetyssä juhlassa Helsingissä perjantaina. Vuoden kotimainen liikuntatuote on Suunnon Ambit HR -rannetietokone, ulkomainen tuote on Valpastin Oy:n maahantuoma Cyclehoop Parkkiruututeline.

Vuoden palvelu on FUSTRA-harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehon hallintaa, korjaamaan ryhtiä ja parantamaan liikkuvuutta. Palvelut ja konseptit -sarjan voittajalle myönnettiin lisäksi Suomen Messusäätiön 3 000 euron rahapalkinto.

Yleisöäänestyksen voittajaksi nousi loppukirin ansioista Suunto Ambit HR.

Lisäksi tuomaristo jakoi yhden kunniamaininnan, jonka sai loviisalainen, Koskenkylässä toimiva Creaforce Oy:n SpineGym Seated Consept.

– Tällä pystytään tarjoamaan ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille tehokas harjoitus, Heino kertoo.

Kansainvälisesti patentoitu konsepti mahdollistaa ainoana laitteena maailmassa koko keskivartalon tukilihaksiston harjoittamisen istuvassa asennossa, ilman siirtymisiä laitteesta. SpineGym Seated on SpineGym harjoituskonsepti vietynä istuttavaan muotoon. Se on tarkoitettu erityisesti heille, joille seisaaltaan harjoitteleminen on hankalaa tai mahdotonta.

Lue lisää lauantain Uusimaasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat