Paikallisurheilu

Fredrik Jensen allekirjoitti FC Twenten kanssa sopimuksen

Fredrik Jensen allekirjoitti FC Twenten kanssa 3-vuotisen pelaajasopimuksen.

Henrik Jensen

PORVOO | Jalkapalloilijan ammattiin tähtäävä Fredrik Jensen täytti syyskuun 9. päivänä 16 vuotta. Päivä on hänelle sikäli merkittävä, että nuorukainen allekirjoitti FC Twenten kanssa 3-vuotisen sopimuksen.

Fredrik on harjoitellut hollantilaisseuran organisaatiossa jo koko kesän, mutta iän puolesta asia on virallinen vasta nyt. Sopimus avaa hienon mahdollisuuden päästä ammattimaiseen oppiin, josta Fredrik on haaveillut.

– Tuntuu todella hienolta, että seura halusi tehdä sopimuksen kanssani ja antaa mahdollisuuden edetä uralla eteenpäin. Tämä on juuri se mistä olen haaveillut kaikki junnuvuodet.

Porvoolaisveljekset ovat nyt saman seuran pelaajia, kun isoveli Richard Jensen siirtyi seuraan jo viime syksynä. Hän tuli FC Twenten Akatemiaan kolmen vuoden sopimuksella. Nyt Richard saa seurakseen myös pikkuveljensä.

Richard pelaa U19- ja Fredrik U17-joukkueessa.

– En pääse vielä pelaamaan virallisia otteluita Twenten kanssa, sillä kansainvälinen siirtoikkuna sulkeutui juuri ennen kuin täytin 16. Saan siirtyä Twenteen pelaamaan vasta tammikuussa, mutta harjoitusotteluita saan toki pelata, Fredrik mainitsee.

Siksi HJK:n nimi toistuu virallisesti hänen seuranaan.

Lue lisää keskiviikon Uusimaasta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat