Paikallisurheilu

Hamarin Elo jälleen valmis puolustamaan mestaruutta

Hamarin Elon maalilla torjuu edelleen kokenut Mikko Joensuu.

Timo Pasanen

PORVOO | Kaukalopalloilijoista eivät kaikki tahot mahdu saman katon alle. Valtakunnallinen kilpailutoiminta (SM-sarja ja SM-turnaukset, alueiden sarjat 2-7 div.) pyörivät Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton alla. Hamarin Elo tunnustaa juuri tämän valtakunnallisen liiton omakseen. Osa pääkaupunkiseudun ensimmäisen divarin joukkueista jäi erillisen helsinkiläisen järjestäjän sarjoihin. Näistä kukaan ei uskaltanut lähteä valtakunnalliseen sarjaan.

Kaukalopalloliiga kuopattiin kesällä ja tilalla on siis SM-sarja. Parhaat joukkueet ovat jälleen mukana ja kirkkaimpana kruununa kimmeltää edelleenkin SM-kulta. Porvoossa SM-kultaa on juhlittu kaksi edellistä kautta peräkkäin. Viime vuonna Hamarin Elo oli puhtaasti porvoolainen seura ja oman kylän pojat saivat mestaruusmitalit kaulaansa.

– Lähdemme hakemaan kolmatta mestaruutta, ilman muuta se on ainoa tavoitteemme. Joukkueessa on jonkin verran muutoksia, mutta neljä kentällistä miehiä mahtuu joukkueeseen. Siinä mielessä tilanne on erinomainen. Olemme päässeet harjoittelemaan hyvin ja uuden valmentajan Tomi Viialan johdolla kaikki tuntuu olevan hyvällä mallilla, Mikael Forsell kertoo.

Lue lisää perjantain Uusimaasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat