Paikalliset

Fitim Latifi vangittiin epäiltynä pahoinpitelystä

PORVOO | Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi eilen porvoolaisen ammattinyrkkeilijän Fitim Latifin, koska häntä oikeuden päätöksen mukaan ”on syytä epäillä törkeästä pahoinpitelystä 5.1. 2014 Porvoossa, ja lisäselvityksen hankkiminen tässä vaiheessa on erittäin tärkeää tutkinnallisista syistä”.

Käräjäoikeus määräsi syytteen nostamisen määräpäiväksi 1.4. 2014. Latifin vangitsemisasia on viran puolesta otettava uudelleen käsiteltäväksi viimeistään jo viikon kuluttua.

Jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mia Tuominen Itä-Uudenmaan poliisin Porvoon poliisilaitokselta ei tutkinnallisista syistä voi kertoa muuta kuin, että mies on vangittu ”syytä epäillä” -perusteella.

 Fitim Latifi voitti joulukuussa keskiraskaan sarjan Suomen mestaruuden, kun hän voitti Timo Laineen Haminassa. Latifi pitää hallussaan myös BBU:n eli Baltic Boxing Unionin -titteliä. Latifi on iskenyt ammattilaisena kahdeksan ottelua ja jokaisesta on irronnut voitto.  Hänelle on kaavailtu seuraavaa ammattilaisottelua maaliskuun alkuun Helsingin jäähalliin.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat