Paikalliset

MasterChef-Lotten kirjoitti ruokakirjan

Lotten Lindborg-Suhonen rakastaa pataruokia, kananmunia ja sushia. Perhe ja ystävät ovat mukana ruoanlaitossa, jossa tavoitteena on luoda gourmethetkiä arkeen.

Lotta Åberg

PORVOO | Porvoolaisen Master Chef -kilpailijan Lotten Lindborg-Suhosen huhtikuun puolivälissä ilmestyvä ruokakirja Gourmeeta perkele on loppusilausta vaille valmis. Luvassa on 50 reseptiä ja kaava, jota kaikki gourmet-ruokien valmistamisesta haaveilevat kotikokit himoitsevat.

– Maanantaina otettiin viimeiset lihakuvat. Jälkkärit kuvataan vielä ja kirjoitan vielä jotain tekstejä, Lindborg-Suhonen sanoo.

Kirjan raflaavan nimen hän sanoo jakavan mielipiteitä. Niinpä kirjalle tulee kaksi kansivaihtoehtoa ja vaihtoehto heillekin, jotka haluavat kiltimmän version.

– Nimi kuvastaa just sitä tunnetta, kun tulet kotiin, astut legojen päälle ja lapset huutaa, mutta ruoasta ei tingitä. Koko kämppä on ylösalaisin, mutta vastapainona lautasella on kaikki kaunista, harmonista ja herkullista. Avaan kirjassa kaavan gourmetruokaan. Olemme kokeilleet kaavaan ammattilaisten kanssa, jotka ovat todenneet, että sehän toimii!

LUE LISÄÄ UUSIMAAN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.uusimaa.fi/tilaajapalvelu

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat