Paikallisurheilu

Maalitykki Vinicius Frasson pelaa sittenkin Futurassa

Sittenkin Futuraan. Brasilialainen Vinicius Frasson pelaa myös alkavan kauden FC Futuran riveissä. Viime kaudella hän teki 16 maalia ja oli porvoolaisten paras maalintekijä.

Arkisto / Timo Pasanen

PORVOO | Parin viikon kuluttua käynnistyvässä jalkapallon Kakkosessa pelaava porvoolainen FC Futura saa sittenkin maalitykkinsä takaisin. Viime kaudella peräti 16 maalia laukonut brasilialainen Vinicius Frasson ei lämmennyt muiden seurojen houkutuksille vaan tulee takaisin Porvooseen.

– Vini tulee ensi viikon alussa, joten hän ehtii viikon verran harjoitella meidän kanssamme ennen kauden alkua. Vini on pelannut talven Brasiliassa paikallista sarjaa, joten hänellä on kyllä pelituntuma tallella, Futuran päävalmentaja Jukka Korhonen sanoo.

– Moni Ykkösen joukkue yritti jo syksyllä saada Vinin kanssa sopimusta, muttei onnistunut. Vini viihtyi meillä hyvin ja halusi tänne takaisin. Onhan Porvoo mukava kesäkaupunki, Korhonen hymyilee.

Futura on vetänyt talvikauden läpi varsin kapealla ringillä. Harjoituspelejä Futura on pelannut kuitenkin ahkerasti. Takana on jo kymmenkunta peliä.

– Pari kertaa olen miettinyt pelaajavalmentajaksi siirtymistä, kun jätkiä on ollut niin vähän. Meillä on perinteisten flunssien lisäksi olluat paljon työ- ja opiskeluesteitä. Harjoituspelit ovat menneet vaihtelevalla menestyksellä. Harjoituspeleissä haetaan erilaisia juttuja ja kokeiluja. Siksi tuloksilla ei ole niin merkitystä. Samaa pitää tietysti sanoa myös vastustajan tekemisistä.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat