Paikallisurheilu

Hunters sai johtoon intohimoisen kiekkomiehen

Valokeilassa. Huntersin uusi toiminnanjohtaja Jukka Suutari on jääkiekkomies ja Vanhan Porvoon ihailija.

Timo Pasanen

PORVOO | Suomalaiskanadalainen jääkiekkovaikuttaja, Jukka Suutari aloitti hiljan Huntersin toiminnanjohtajana. Kaksoiskansalaisuuden takia, niin Suomi, kuin Kanadakin ovat hänelle rakkaita maita. Hänen kannaltaan tämä on onni, sillä molemmissa maissa jääkiekkoon suhtaudutaan tunteella.

Intohimoisena jääkiekkomiehenä tunnetun Suutarin toi Porvooseen sauma oppia uutta. Uusi kotikaupunki ja vanha Porvoo etenkin ovat tehneet vaikutuksen häneen.

– Jääkiekko täyttää elämäni ja musiikki tuo siihen vastapainoa. Tällä hetkellä olen tyytyväinen, sillä muutin Porvooseen ja haluan oppia Huntersissa johtamaan organisaatiota. Tavoitteeni ovat nyt oppia urheilujohtamista ja tehdä töitä koko Huntersin seuran eteen.

Suutari sanoo suoraan, että Suomi-sarjassa pelaavan seuran koko on hyvä paikka oppia tj:n hommia.

– Minulle tarjottiin paikkaa Mestis-seurasta, mutta en koe osaavani vielä niin paljon. Hunters antaa mahdollisuuden oppia, ja siihen tartuin. Minusta seurassa on tehty hyvää työtä ja viime kausi edustusjoukkueen osalta oli erittäin nousujohteinen.

Porvooseen hän tulee Helsingin IFK:n junioriorganisaation puolelta.

– Toimin siellä nuorten pelaajien kykyjenetsijänä. Olin aiemmin toiminut Mestiksessä pelaajakoordinaattorin tehtävissä.

Suutari oli aikoinaan nuorin pelaaja-agentti maailmassa.

– Aloitin kiekon viisivuotiaana, mutta lopettelin peliuraa reilu parikymppisenä. Ei tullut sen kummempaa menestystä, sillä olin aika lahjaton pelimies. Otin sitten nuorena poikana pankkilainan ja lähdin kiekon perässä Kanadaan ja sieltä muualle. Se oli enemmänkin nuoren pojan seikkailu, mutta poiki minulle ammatin.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat