Paikalliset

Atte-Show´sta luodaan perinnettä

PORVOO | Albert Edelfeltin koulun perinteinen Atte-Show järjestettiin jälleen perjantaina. Vauhdikkaan esityksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat koulun omat oppilaat, aina reippaista ekaluokkalaisista alkaen. Supliikkeina juontajina hauskuuttivat 7-luokkalainen Eveliina Oinonen ja 5-luokkalainen Tatu Mattila.

Show alkoi räväkästi ekaluokkalaisen Walterin ja tokaluokkalaisen Tinon breakdancella, johon pojat olivat itse suunnitelleet Pikku G:n Me ollaan nuoriso -biisiin koreografian. Tokaluokkalaiset Max ja Rasmus puolestaan esittivät Kuuraketti-rapin tanakalla asenteella.

– Meillä oli muutama viikko sitten koe-esiintyminen, jossa vähän katsoimme ennakolta, millainen show´sta rakentuu. Max ja Rasmus esittivät siellä Hassisen koneen Rappiolla-biisin. Pojilla oli esityksessään jo silloin niin paljon asennetta, että heidät oli ihan pakko päästää lavalle. Esitettävää kappaletta pyysimme kuitenkin miettimään vielä uudelleen, kertoo luokanopettaja Anna Talvitie.

Pojat vastasivat myös shown akrobatiaosuudesta, mutta muuten lavalla nähtiin pääasiassa tyttöenergiaa sekä hienoja tulkintoja tutuista kappaleista. Show päättyi 8-luokkalaisten Runaway Baby -bändin esitykseen. Musiikki ja tanssi nousivatkin tämän vuoden selkeiksi trendeiksi, vaikka periaatteessa kaikkia taiteen keinoja olisi ollut mahdollista käyttää.

14-vuotias Ina Turunen tanssi bollywood-tanssin ja sai suuret suosionosoitukset. Yksin yleisölle tanssiminen vaati rohkeutta.

– Jännitti ihan kamalasti! Mutta oli se kivaa, myös viime vuonna Atte Show´ssa esiintynyt Ina kertoo.

– Harrastan flamencoa, mutta nyt halusin tanssia jotain muuta. Olen katsonut youtubesta paljon tanssivideoita, joista katsoin mallia, hän jatkaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat