Sunnuntai

Wigwam-ikoni Gustavson Linnankoski-matineassa – lukion kuoro kajauttaa Finlandian

Linnankoski-seuran perinteinen matinea saa tänä vuonna harvinaisen vieraan. Kuvassa puheenjohtaja Erkki Toivanen.

Juha Perämäki

Wigwam-ikoni Jukka Gustavsonia on nyt harvinainen tilaisuus päästä kuulemaan Linnankoski-matineassa 23.10. kello 18 Albert Edelfelt -koulussa.

Gustavson esiintyi viime viikolla muun muassa maailman suurimmassa talousfoorumissa, Nordic business forumissa Helsingin messukeskuksessa, jossa oli 7 500 talousvaikuttajaa ympäri maailmaa ja vielä suurempi määrä verkkoyhteyden kautta. Gustavson myös soitti Tavastialla Jimi Hendrixiä muistelevassa tapahtumassa.

Matineassa nähtävä näytelmänä on tänä vuonna Hanna-taiteilija, joka kertoo Hanna Frosterus-Segerstrålen (1867–1946) elämästä. Teos on Maijaliisa Dieckmannin käsikirjoittama, draamaopettaja Leila Kiviluoman ohjaama ja sen esittää Linnankosken lukion draamaryhmä.

Matineassa myönnetään Linnankoski-mitali ja mitalipuheen pitää Linnankoski-seuran puheenjohtaja Erkki Toivanen. Perinteeseen kuuluu myös Linnankosken suvun tervehdys.

Matinean päättää musiikin lehtori Anu Tikka-Blomqvistin luotsaama Linnankosken lukion kuoro Sibeliuksen Finlandiaan. Juhlakahvit, tilaisuus on kaikille avoin.

Korjattu 16.10. kello 18.44 kuvateksti.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Sunnuntai

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat