Paikalliset

Puistometsässä oli myös luvattomia kaatajia – "kaatajat olivat lähteneet karkuun"

Gammelbackan puistometsässä näkyneet puunkaadot ihmetyttivät satunnaisia kulkijoita. Kaupunkitekniikasta oltiin kaatamassa konkeloita, mutta samaan aikaan metsässä häärivät lokakuun lopulla myös luvattomat kaatajat.

Arkisto / Tanja Kuisma

PORVOO | Epäilyissä salakaadoista Gammelbackan puistometsässä on sittenkin perää. Kartanoseutuyhdistyksen puheenjohtaja Mirja Suhonen epäili, etteivät asialla olleet vain kaupungin metsätyömiehet.

– Kaksi henkilöä oli nähnyt puun kaatajia, ja kun olivat menneet lähemmäksi, puun kaatajat olivat lähteneet "karkuuun", hän kertoo.

Porvoon kaupungin vastaava puutarhuri Inkeri Tarkiainen kertoo tarkistaneensa luvan saaneilta tuulenkaatamien ja konkelopuiden kaatajilta, että he olivat toimineet annetun luvan puitteissa.

– Heillä oli myös havainto muutamista samoihin aikoihin kaadetuista puista ja niiden korjuusta, mikä ei ole heidän tekosiaan. Kuntatekniikalla on mahdollisuus antaa asia poliisin käsiteltäväksi varkautena. Kyse on muutamista rungoista, eikä tekijästä tai tekijöistä ole tämän tarkempaa tietoa, joten saattaa olla ettei poliisissa toimenpiteisiin ryhdyttäisi, Tarkiainen miettii.

Lisää aiheesta: 

Outoja kaatoja Gammelbackan puistometsässä – "Moottorisahan pärinää useaan otteeseen"20.11.2017 18.20
Kirjanpainaja tekee tuhojaan Gammelbackan puistometsässä7.1.2014 20.12

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat