Paikalliset

Popfest pitää taukoa vuoden 2018 – uutta tapahtumapaikkaa etsitään

Popfestissä on ollut paljon nimekkäitä esiintyjiä aina Jari Sillanpäästä alkaen.

ARKISTO / Lotta Åberg

PORVOO | Kolmena edellisenä vuonna Porvoo Popfestiä on vietetty S-market Näsin viereisellä Voittajantien kentällä. Kyseisellä paikalla alkaa kevään aikana rakennustyöt, joten festariteltta ei enää tulevana vuonna sinne mahdu. Korvaavaa paikkaa festareille ei ole yrityksistä huolimatta Porvoosta ensi kesäksi löytynyt.

Tästä syystä Popfest pitää tauon vuonna 2018.

Tapahtumaa ei olla kokonaan lopettamassa, sillä siitä on saatu asiakasomistajilta ja muulta yleisöltä paljon kiitosta. Tulevan vuoden osalta Popfestiin alustavasti varatut bändit on nyt kuitenkin vapautettu.

– Olemme erityisen pahoillamme uskollisten festarivieraidemme puolesta, sillä tiedämme että tulevan kesän tapahtumaa on jo odotettu ja sen yhteyteen on suunniteltu Porvoon-vierailuja. Lippuja on kaavailtu läheisille myös joululahjaksi. Ehdimme aiemmin syksyllä jo kertoakin, että tapahtuma tulee taas, mutta joudumme nyt olosuhteiden pakosta syömään sanamme, pahoittelee tapahtumaa järjestävän Osuuskauppa Varuboden-Oslan toimialajohtaja Mikko Ala-Huikku.

Osuuskaupassa otetaan mielellään vastaan vinkkejä hyviksi tapahtumapaikoiksi Porvoossa. Tavoitteena on löytää vuodeksi 2019 uusi paikka, jossa Popfest pystytään taas järjestämään.

Tapahtuma on vuosittain kerännyt useiden tuhansien henkilöiden yleisön, joista moni tulee Porvooseen varta vasten Popfestin takia. Parhaimmillaan tapahtumassa on kolmen päivän aikana käynyt yli 9 000 festarivierasta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat