Paikalliset

Äänestyspaikat aukeavat tänään aamulla kello 9

Vaalipäivänä kukin äänioikeutettu saa äänestää vain omassa äänestyspaikassaan. Paikka on kerrottu postitse tulleessa ilmoituskortissa.

Sauvo Jylhä

PORVOO  |  Vaalihuoneistot avautuvat tänään kello 9 ja äänestää voi koko päivän ajan yhtäjaksoisesti iltakahdeksaan asti. Jos äänestyspaikalla on jonoa kello 20, saavat kaikki siihen mennessä paikalle saapuneet äänestää rauhassa ennen äänestystoimituksen lopettamista.

Varsinaisena vaalipäivänä voi äänestää vain omalla äänestysalueellaan, joka on mainittu kotiin tulleessa ilmoituskortissa. Korttia ei tarvitse ottaa mukaan äänestyspaikalle, mutta sirullinen henkilökortti, ajokortti tai passi on oltava mukana.

Äänestäessä on syytä muistaa, ettei äänestyslippuun saa tehdä ehdokkaan numeron lisäksi mitään muita merkintöjä. Numeroa ei kannata selventää esimerkiksi kirjaimin, sillä tällainen lipuke hylätään automaattisesti.

Porvoon äänestysalueet ovat Pappilanmäki (Huhtisten koulu, Huhtisentie 7), Myllymäki (Kvarnbackens skola, Myllymäenkatu 18), Keskusta I (Linnajoen koulu, Edelfeltinbulevardi 2), Keskusta II (Keskuskoulu, Aleksanterinkatu 25), Kevätkumpu (Kevätkummun sivistyskeskus, Kantele-talo, Sammontie 3), Näsi (Albert Edelfeltin koulu, Näsin koulukatu 1), Tuorila (Tuorilan koulu, Tuorilanmäki 13), Bjurböle (Bjurböle daghem, Kråköntie 24), Epoo (Epoon koulu, Epoontie 734), Sannainen (Sannäs skola, Rautapolku 6), Kerkkoo (Kerkkoon koulu, Savimäentie 6), Hamari (Hamarin koulu, Hamarintie 34), Tolkkinen (Tolkkisen monitoimitalo, Korpisuontie 5), Gammelbacka (Peipon koulu, Keskusaukio 2), Kulloo (Kulloon sivistyskeskus, Vanha Kulloontie 35) ja Hinthaara (Hinthaaran urheiluhalli, Koulutie 26).

Askolassa äänestys alueita on kolme: Keskinen (Askolan kunnanvirasto, Askolantie 30), läntinen (Monninkylän koulu, Pornaistentie 5) ja itäinen (Särkijärven koulu, Myrskyläntie 379).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat