Paikallisurheilu

Kenttäratsastuksesta Lindbergille PM-joukkuehopeaa ja Monica van Assendelft nuorten voittoon

Sipoolaisratsastaja Axel Lindberg ratsasti Suomen joukkueessa PM-hopealle.

Heidi Lammi

Porvoo | Kenttäratsastuksen PM-kilpailuissa Ypäjällä juhlittiin, kun Suomen seniorien ja nuorten joukkueet ratsastivat molemmat hienosti hopealle. Ypäjän maasto tarjosi erinomaiset puitteet tähän monipuoliseen kilpailuun. Ruotsin Vendela Eriksdotter Rubin ratsasti senioreiden kultaa tuloksella -34.4. Hopea meni Tanskan Katja Bergille ja pronssi Ruotsin Saga Suovaselle. V

Suomen maajoukkuevalmentaja Anna Hassö oli syystäkin tyytyväinen. Hopeaa tuli niin senioreiden joukkueelle kuin junioreiden ja nuorten joukkueellekin.

– Tämä oli ehdottomasti paras päivämme. Paransimme sijoitustamme maastossa. Kaikki ratsastivat hyvin. Senioreiden esteet sujuivat heikoiten, siinä meidän täytyy parantaa. Junioreissa ja poniratsukoissa nähtiin tasaisia suorituksia. Voimme olla tyytyväisiä, Hassö arvioi.

Suomen seniorien hopeajoukkueessa kilpailivat Tuija Rosenqvist - New Orleans, Axel Lindberg - My Laptop, Veera Peltokangas - Silver Minnie ja Elina Jääskeläinen - Aqualady Jo. Sipoolainen Lindberg oli omassa kisassa 9. ja luokassa ainoa ratsukko, joka selvitti radan ihanneajassa.

– Tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta tarvitaan uusia hevosia. Joukkueiden tulevaisuus näyttää kuitenkin lupaavalta, Hassö pohtii.

Kisoissa myös nuoret kenttähevoset kilpailivat arvostetussa Avant Trophy -sarjassa. 6-7-vuotiaiden lämminveristen sarjan voittajaksi suoriutuivat porvoolainen Monica van Assendelft, 17, ja upealaukkainen Mini Magic kokonaistuloksella. Mini Magicin on kasvattanut Niina Okkonen ja sen omistavat Michaela van Assendelft & Stallfi. Sarjassa sijoittuivat myös Axel Lindberg - Evyta ja Aki Karhapää - Duchess Diamond.

Ypäjällä oli tehty valtavasti töitä tapahtuman eteen. Rataa ja esteitä oli paranneltu hienosti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat