Paikalliset

Hype Center tuo kuntosalin palveluineen Eestinmäkeen

Yläkerrassa avaa marraskuussa ovensa kuntosali oheispalveluineen, alas avaa ovensa jälleen ruokakauppa.

Arkisto/Tanja Kuisma

PORVOO | Eestinmäen palvelukeskukseen tulee kuntosali, joka tarjoaa myös liikunta- ja hierontapalveluita ja ravinto-ohjeistusta. Porvoolaisen Janika Martinsalon perustama yritys Hyvinvoinnin Pelikenttä Oy vuokrasi A. Kupsu Oy:ltä toisen kerroksen tilat, joita remontoidaan parhaillaan hyvinvointikeskukselle soveltuvaksi.

Hype Center on jo avannut Facebook-sivut. Martinsalon mukaan keskus aukeaa marraskuussa, mutta remontin ollessa kesken hän ei osaa sanoa tarkempaa ajankohtaa. Kohderyhmänä ovat tavalliset kunto- ja terveysliikkujat, yhtälailla aktiiviset kuin juuri liikunnan aloittaneet.

– Liikunnan ilo kuuluu meille kaikille.

Hype Centerin matalan kynnyksen kuntosali sisältää tyypillisimpiä kuntosalilaitteita, vapaapainot ja ryhmäliikuntatilan.

– Tiloihin tulee myös kaksi hierojaa ja lapsiparkki, joka on osittain ohjattu ja teemoitettu. Tarkoitus on muodostaa helposti lähestyttävä yhteisö ja ryhmähenki. Silloin treenaaminen on stressitöntä ja hauskaa, Martinsalo kertoo.

Hieronnasta vastaa Jasmin Michelsson ja Emilia Maukkonen, joka vastaa myös lapsiparkkitoiminnasta.

Ohjatusta pienryhmäliikunnasta ja pt-ohjauksista vastaa Michelsson ja Martinsalo, joka luotsaa myös elämäntapamuutosprojektien pienryhmiä. Niistä ensimmäinen aloittaa tammikuussa 2019. Mukaan valitaan kahdeksan innokasta.

Martinsalon mukaan ohjattuja pienryhmäliikunta tulee aluksi olemaan aamuisin, aamupäivisin ja iltapäivästä iltaan, mutta pysyvästi jäävät viikkokalenteriin ne, joissa on kävijöitä.

– Kuntosali ei vaadi välttämättä kovaa sitoutumista. Tarjolle tulee 10-kerran kortti ja erilaisia kuukausikortteja.

Hype Centeriin pääsee helposti myös rollaattorilla tai pyörätuolilla. Ulko-ovelle on rappusten vieressä ramppi ja tiloissa on inva-wc.

– Tästä saa mainita myös tärkeille vanhemmille ihmisille, sillä Facebook tuskin saavuttaa kaikkia senioreita, Martinsalo vinkkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat