Paikalliset

Kesän jälkeen tulee aina talvi – metalli-illassa luvassa hyytävää meininkiä

Tomb of Finlandin kakkosalbumi Frozen Beneath näkee päivänvalon perjantaina.

promo

PORVOO | Porvoolainen hevi-instituutio jatkaa kesätauon jälkeen toimintaansa. Yhdeksännessätoista metalli-illassa asianharrastajia hyppyyttävät Tomb Of Finland, Damage SFP ja Second-Hand Apes.

Illan pääesiintyjä Tomb of Finland juhlii perjantaina porvoolaisten kanssa toisen pitkäsoittonsa julkaisua. Frozen Beneath ilmestyy sekä cd-, että vinyylimuodossa ja digitaalisissa palveluissa.

Deathiksi ja melankoliseksi äärimetalliksi kuvailtu Tomb Of Finland perustettiin jo 2009, mutta lukuisien soittajavaihdosten vuoksi debyyttilevy näki päivänvalon vasta 2015.

Kakkoslevyn kiertueella ainoa perustajajäsen on Jasse Von Hast, kitara. Yhtyeen nykykokoonpanon muodostavat lisäksi Mikko Hannuksela, kitara, Olli Suvanto, laulu, Janne Lukki, rummut ja Ville Kangasharju, basso.

Miltei 30 vuotta sitten Pohjois-Pohjanmaalla perustettu thrashmetaljyrä Damage on palannut kehiin. Damage SFP -nimellä bändi valmistautuu levyntekoon ja keikkailee ahkerasti. Yhtye vieraili loppukesästä Venäjälläkin Kaliningrad In Rockissa.

Damage SFP:n perustrio on sama kuin muinoinkin – Jarkko Nikkilä, kitara, laulu, Antti Remes, basso ja Tero Lipsonen, rummut. Miehistöön voi silloin tällöin liittyä sessiokitaristi komppiosaston jytinää tukemaan.

Illan avaa Second-Hand Apes, joka on aiemminkin viihdyttänyt Porvoon illoissa. Kaksi kolmesta trion jäsenestä on tuttuja Metal Nightit järjestävän Ben Pakarisen Antagonist Zero- yhtyeestä.

Juho Haapiaisen, Juho Suokkaan ja V.P.:n bändi harjoittaa doomille, stonerille ja postrockille kumartavaa riffittelyä.

 

Porvoo Metal Night XIX perjantaina 14. syyskuuta La Fiestassa (Rauhankatu 29, Porvoo. Ovet auki kello 20. Liput: 8 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hellyeah – lavan täydeltä trashia, deathia ja sinfoniametallia 11.4.2018 19.00
Mustemmaksi ei Porvoon ilta muutu – Cavus räimii kotiluolassaan23.1.2018 08.00
Roskaväki kuuli kunniansa La Fiestan hevi-iltamissa: ”Puhu ruotsia tai kuole”24.4.2016 19.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat