Urheilu

Räikköseltä tavallistakin jäätävämmät kuitit toimittajille – "Mitä muuta haluat tietää"

Kimi Räikkönen.

MTV:n uutisvideo

Kimi Räikkösen siirto Sauberille oli formula ykkösten torstaisen lehdistötilaisuuden ykkösaihe. "Jäämies" itse tyytyi kuittailemaan aiheesta toimittajille.

Lehdistötilaisuus oli asetelmaltaan Räikkönen vastaan media alusta loppuun. Kimiltä kysyttiin heti, mitä Sauber-siirtokuviossa oikein tapahtui.

– Tiedät varmaan, mitä siinä tapahtui? Mitä muuta haluat tietää, Kimi uteli.

– Näin nyt vaan kävi. Kuten olen jo sanonut, niin se ei ollut minun päätökseni (Ferrarilta lähteminen). Kaikki sen jälkeen on minun päätettävissä. Tämä on nyt lopputulos ja hyvä, että edes sellainen saatiin, Räikkönen jatkoi.

Toimittajat yrittivät tämän jälkeen tivata syytä sille, miksi 38-vuotias konkari halusi siirtyä vielä pienempään talliin.

– Miksi ei? Koska haluan niin. Miksi tästä pitää tehdä näin vaikeaa? En tiedä siitä sen enempää kuin tekään. Emme voi tietää, mitä ensi vuonna tapahtuu tiimien välillä. Ainahan voi tietysti arvailla, Räikkönen sanoi.

– Minulle riittää täysin hyvin omat syyni. Minun ei tarvitse välittää siitä, mitä muut ajattelevat, Räikkönen lisäsi.

Tämän jälkeen Räikkönen alkoi entistä enemmän turhautua toimittajien kysymyksiin. Kun Kimiltä kysyttiin, riittääkö hänellä vielä motivaatiota ajamiseen, suomalainen heittäytyi sarkastiseksi.

– Ei itseasiassa riitä. Pelaan vain teidän kanssanne psyykkistä peliä. Tein kahden vuoden sopimuksen ja olen hyvin onneton, Räikkönen vastasi.

Ville Hirvonen

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat