Paikalliset

Oikaisu: Koko sairaalan johto pahoittelee virheitä työvuorosuunnittelussa

Kuvituskuva.

Arkisto/Tanja Kuisma

PORVOO | Porvoon sairaalan työvuoroihin liittyvässä uutisoinnissa (13.9.) oli virhe.

Uusimaa otsikoi ja kirjoitti, että "Sairaala pahoittelee Porvoon sairaalan henkilöstöpäällikkö ja johtava ylihoitaja pahoittelevat työvuorosuunnittelun virheitä. Porvoon sairaanhoitoalueen johtaja Leena Koponen ei ota kantaa Uusimaan esittämiin kysymyksiin työvuorojen suunnittelussa.”

Toimituksen saamassa tiedotteessa oli lisätietojen antajaksi ilmoitettu henkilöstöpäällikkö ja johtava ylihoitaja. Tällä tiedotteella sairaala otti kantaa asiaan.

– Työvuorosuunnittelusta lähetetty tiedote laadittiin yhdessä sairaanhoitoalueen johtaja Leena Koposen, projektista vastaavien henkilöiden, henkilöstöpäällikkö Riitta Rantasen ja johtava ylihoitaja Tuulia Koposen kanssa. Koko sairaalan johto pahoittelee tapahtunutta, kuten eilisessä tiedotteessa sanottiin, sairaalan johto oikaisee uutisointia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Erikoissairaanhoidon asiantuntijat heittopusseiksi Porvoon sairaalassa? – "Meiltä on jo lähtenyt hoitohenkilöstöä"12.9.2018 18.05
Sairaala pahoittelee työvuorolistojen virheitä – vastaajina henkilöstöpäällikkö ja johtava ylihoitaja12.9.2018 18.00
Tehyn Rytkönen: ”Jos ei tokene nopeasti, niin viedään asia oikeuteen”11.9.2018 11.49
Porvoon sairaalan työvuorot sekaisin: listat viime tipassa, yli- ja alitunteja vuoroihin, liian pitkiä työjaksoja pötköön, lepoaikamääräyksille piupaut...11.9.2018 11.44

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat