Paikalliset

Kärryyn vaippoja tai suklaalevy – isänpäivän aattona voi auttaa lapsiperheitä

Auta lasta - auta perhettä -tavaratuotekeräys järjestetään isänpäivän aattona K-Supermarket Tarmolassa. Kuva vuoden takaisesta keräyksestä.

LC Porvoo-Borgå

PORVOO | Isänpäivän aattona eli lauantaina 10. marraskuuta on Porvoossa jälleen mahdollista auttaa vähävaraisia lapsiperheitä tavaratuotelahjoituksin.

Lions Club Porvoo-Borgå järjestää Auta lasta, auta perhettä -keräyksen K-Supermarket Tarmolassa kello 8–17 välisenä aikana.

Keräys toimii niin, että raha ei liiku, vaan kaupan asiakkaat lahjoittavat yhden tai useamman ostamansa tavaran keräyskärryyn.

Ennätys on 19 ostoskärryllistä.

Viime vuosina yhä useammat lahjoittajat ovat tuiki tarpeellisten hammastahnojen ja puurohiutaleiden lisäksi antaneet keräykseen suklaata tai muita hemmotteluherkkuja.

Lahjoitustuotteet eivät saisi olla herkästi pilaantuvia eli sopivia ovat esimerkiksi kuivaruoka, säilykkeet, hygieniatuotteet ja lasten tarvikkeet ja lelut.

Ideoita hyvistä lahjoitustavaroista voi pallotella keräystä hoitavien lions-klubin jäsenten kanssa. Marketin henkilökunta on myös hengessä mukana.

Viime marraskuussa Tarmolassa järjestetty keräys kokosi peräti 19 ostoskärryllistä lahjoitustuotteita, jotka mahtuivat juuri ja juuri pakettiautoon.

Keräystuotteet luovutetaan Porvoon suomalaisen seurakunnan diakoniatyölle, joka toimittaa ne edelleen perhekohtaisen harkinnan mukaisesti vähävaraisille porvoolaisille lapsiperheille.

Porvoossa on järjestetty Auta lasta, auta perhettä -keräyksiä vuodesta 2012 lähtien. Tarmolan marketin lisäksi keräyksiä on usein järjestetty myös Näsissä.

Lions Club Porvoo-Borgå on toiminut vuodesta 1956 lähtien. Klubi tunnetaan muun muassa lastenlaulukilpailu Skidiskabasta ja perinteisestä joulukuusenmyynnistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nyt on tilaisuus auttaa paikallisesti: Leijonilla Näsin S-marketissa tuotekeräys ostoskärryihin vähävaraisille lapsiperheille7.5.2018 11.53
Ostoskärrykaupalla apua porvoolaisperheille 13.11.2017 17.13
Lions Club Porvoo-Borgå 60 vuotta 26.10.2016 12.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat