Paikalliset

Perjantaiksi voi ottaa vähän saikkua – Sairastamisesta irtoaa loputtomasti huumoria

Mikko Kivisen, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen käsikirjoittama jatko-osa Lisää saikkua, kiitos! ammentaa sekin suomalaisesta terveydenhuollosta.

Promokuva

PORVOO |  Stand-up koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä-käsikirjoittaja Kalle Pylvänäisen käsikirjoittama Saikkua, kiitos! –esitys tulee ensi viikon perjantaina Porvooseen.

Mikko Kivisen, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen tähdittämä esitys irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liittyvälle.

Esitys sai ensi-iltansa vuonna 2013 ja nousi heti suurmenestykseksi. Viiden vuoden aikana näytelmää on esitetty yli 300 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa.

Nauruhermoja kutkuttavan esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus, terveyskeskukset ja sairaalat, lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.

Aihepiiri tarjoaa ehtymättömästi uutta. Niinpä esitys saikin jatko-osan syksyllä 2017.

Kivisen, Keskilän ja Pylvänäisen käsikirjoittama itsenäinen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos! ammentaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista. Myös valmisteilla oleva sote-uudistus on toiminut inspiraation lähteenä.

Kumpaankin esitystä elävöittää lisäksi Duo Aspirin -orkesteri Ismo Leikolan lauluin. Näytelmien ohjauksesta vastaa teatterin monitoimimies Otto Kanerva yhdessä muun työryhmän kanssa.

Esitys irvailee kaikelle sairastamiseen liittyvälle

Saikkua, kiitos! ja Lisää saikkua, kiitos! –esitykset ovat näyttelijäkolmikon suurin työllistäjä. Miehet nousevat näytelmien tiimoilta lavalle noin 130–140 kertaa vuodessa. Syksyn ja ensi kevään keikkakalenterit löytyvät tuotantoyhtiö Iltama Oy:n kotisivuilta.

Saikkua, kiitos! Perjantaina 16.11. Porvoon Taidetehtaalla. Esitykset ovat kello 18 ja 21 Avanti-salissa. Liput myynnissä Lippu.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat