Puheenaihe

Vanhalta rouvalta viety koira löytyi – Poliisi: Tutkitaan epäiltynä varkautena

Keravalaiselta vanhukselta kaapattu monirotuinen narttu on taas kotona.

Veijo Rantanen

81-vuotiaalta vanhukselta Keravan Killasta varastettu koira on löytynyt ja palautettu kotiinsa. Koira löytyi sunnuntaina iltapäivällä.

"Nöyrä kiitos ja kumarrus kaikille jotka tukeneet ja auttaneet. Äiti ja koira ovat nyt onnellisia", vanhuksen poika Veijo Rantanen kirjoittaa Facebookissa ja lisää, että tapauksen tarkemmasta tiedottamisesta vastaa poliisi.

Poliisilta tuli juuri tiedote, jonka mukaan koira löytyi toisen tehtävän yhteydessä. Samalla kertaa tuli esille tietoja, joiden perusteella poliisi kirjasi asiasta rikosilmoituksen ja tutkii sitä epäiltynä varkautena.

Koira vietiin Nahkurinkadulla kerrostalon pihapiirissä lauantaina, kun Rantasen rollaattorilla liikkuva äiti oli ulkoiluttamassa sitä. Takaapäin tullut mies oli napannut hihnan vanhuksen kädestä.

– Äiti on muistisairas eikä osannut kertoa muuta kuin että kysymyksessä oli mies.

Koira on kymmenvuotias pieni monirotuinen narttu, joka on ollut Rantasen äidillä vuosia. Tietoa varkaudesta jaettiin Facebookissa tuhansia kertoja, siitä tuli Rantaselle useita vihjeitä ja koiraa etsittiin myös jalkaisin Keravalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat