Paikalliset

Sauna ja linnanjuhlat kuuluvat tapoihin itsenäisyyspäivänä – "Haukion puku jännittää"

Kevätkummun Kortteliässässä nautittiin itsenäisyyspäivän kunniaksi keskiviikkona kakkukahvit. Samalla selvisi, miten itsekukin viettää 101-vuotiaan Suomen itsenäisyyden juhlapäivää.

Kevätkummun kortteliässässä nautittiin keskiviikkona itsenäisyyspäivän kakkukahvit juhlallisissa tunnelmissa. Anna Pylkkänen kaupungilta ja pastori Ulla Lumijärvi seurakunnasta ojensivat samalla kunniakirjan vuoden positiivimmalle korttelicoachille Sakari Söderströmille.

Tanja Kuisma

Sakari Söderström:

– Juodaan tuolla Sammontien ryhmäkodissa kahvit ja katsotaan linnanjuhlat televisiosta, vietetään rauhallista juhlaa. Presidentin rouvan puku kiinnostaa tänä vuonna.

 

Pirkko Liimatainen:

– Työelämässä ollessa leivoin itsenäisyyspäivänä pipareita. Nyt eläkkeellä niitä ehtii tehdä muulloinkin. Sytytän kynttilät ja katson presidentinlinnan juhlia televisiosta. Haukion puku jännittää. On ministereiden ja julkkistenkin pukuja mukava seurata.

Arja Liljendahl:

– Meillä käydään itsenäisyyspäivänä vanhempien haudoilla viemässä kynttilät ja katsotaan Tuntematon sotilas. Saunan jälkeen katsotaan linnanjuhlia kylpytakit päällä teekupin tai alkoholittoman kuohuviinin kanssa.

Lauri Virtanen:

– En sytytä kynttilää, mutta juon pommacia ja syön savulohivoileipäkakkua. Alkoholia en ole ikinä maistellutkaan.Linnanjuhlat kuuluu ohjelmaan ja saunominen, saunassa pitääkin käydä vähintään joka toinen päivä ja liikkua paljon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Gammelbackan korttelikeittiö saa jatkoa – rahoitus varmistui5.12.2018 13.37
Korttelijoulukalenterit aukeavat jälleen27.11.2018 17.00
Kortteliässä on löytänyt kävijänsä18.11.2018 20.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat