Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Neljä kiinnostunut Porvoon puukorttelihankkeesta

Kaupunki sai neljä tarjousta uudesta puukorttelista.

Porvoon kaupunki

Porvoon Länsirannalle suunnitellun Puukorttelihankeen yhteistyömalli- ja tontinluovutustarjouksia tuli kaupungille neljä kappaletta. Tarjousten jättöaika päättyi perjantaina.
Alue sijaitsee Porvoonjoen tuntumassa Kultalistankadun eteläpuolella.

– Koska tarjoukset on jätetty arvostelun puolueettomuuden takaamiseksi nimettöminä, ei tarjoajista ole vielä mahdollista kertoa tarkemmin. Tarjousten avaamisen jälkeen niitä ryhdytään arvioimaan ja valmistaudutaan alueen asemakaavatyön käynnistämiseen yhteistyössä parhaiksi valittujen ehdotusten laatijoiden kanssa, kertoo kaupunkisuunnittelupäällikkö Dan Mollgren.

Tarjouspyynnöllä pyydettiin yleispiirteistä suunnitteluratkaisua noin 1,35 hehtaarin laajuisen korttelin toteuttamiseksi puurakenteisena asuinkorttelina.

Tarjouksien arvioinnissa kiinnitetään huomiota suunnitteluratkaisun kaupunkikuvalliseen ja arkkitehtoniseen kokonaisilmeeseen ja asuntoratkaisujen monipuolisuuteen. Lisäksi arvioidaan puurakentamisen innovaatioita, puurakentamisen ilmentämistä, rakentamisen energiatehokkuutta, rakennustuotteiden hiilijalanjälkeä ja ekologista kestävyyttä. Myös rakennusrungon käyttöikää ja uudelleenkäytettävyyttä arvioidaan, joten arvioinnissa on mukana kiertotalouden näkökulma.

Lisää aiheesta

Porvoon kuntatekniikan budjetti ylittyy 600 000:lla – esimerkiksi Kultalistankatu tulee odotettua kalliimmaksi17.10.2018 15.46
Länsirannalle uusi kokoojakatu – Kultalistankatu rakennetaan ensi vuonna10.12.2017 17.10

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat