Paikalliset

Asukas heräsi erikoiseen ääneen – omakotitalon autotallissa roihusi tulipalo

Kuvituskuva.

Jussi Vehkasalo / Arkisto

Martinkyläntiellä Sipoossa sijaitsevassa omakotitalossa syttyi aikaisin tiistaiaamuna tulipalo.

– Talon asukas oli herännyt erikoiseen ääneen ja noussut katsomaan mistä ääni johtui. Hän havaitsi, että autotallista tuli savua. Tallin seinärakenteissa oli syttynyt tulipalo, päivystävä palomestari Mika Siitonen Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Tulipaloa oli sammuttamassa neljä pelastuslaitoksen yksikköä.

– Sammutustyöt saatiin hoidettu noin puolessatoista tunnissa. Meillä oli paikalla neljä pelastusyksikköä. Pappisten VPK hoitaa vielä jälkisammutustöitä paikan päällä, Siitonen kertoo.

Päivystävän palomestarin mukaan henkilövahingoilta säästyttiin ja tulipalo saatiin rajattua autotalliin. Omakotitalon asuintilat kärsivät pienistä savuvahingoista.

Palomestarin mukaan palon syttymissyy on vielä epäselvä.

– Palon lähtöpaikka on kuitenkin selvästi nähtävissä. Palotutkija selvittää nyt onko tulipalo lähtenyt autotallissa olleista muutamasta sähkölaitteesta, Siitonen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ilmastointilaite sytytti tulipalon SOK:n logistiikkakeskuksessa Bastukärrissä – paikalla useita pelastusyksiköitä16.1.2019 09.17
Sähköpyörän aiheuttama tulipalo tuhosi 5 asunnon rivitalon – maahantuojan maksettava 460 000 euroa, linjasi KKO11.1.2019 09.29

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat