Puheenaihe

IL: Lapsiperhe säikähti ranskanperunoihin työnnettyjä parsinneuloja Hesburgerissa – näin ketju kommentoi

Lahtelaisesta Hesburgerista on löytynyt ranskanperunoita, joiden sisällä oli pitkiä neuloja. Kuva ei liity tapaukseen. – 

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Lahtelainen lapsiperhe teki eilen kotikaupungissaan ikimuistoisen retken hampurilaisravintolaan – retki tosin oli erittäin epämiellyttävä. Tapauksesta kertoi Iltalehti.

Perhe löysi Lahden Hesburgerin aterioista kolme viisisenttistä parsinneulaa, jotka oli piilotettu ranskalaisten sisään. 

Perheenäiti ilmoitti heti samana iltana tapauksesta Hesburgerille.

Hesburgerin viestintäpäällikön Heini Santoksen mukaan kyseessä on erittäin vakava ja valitettava tapaus, johon suhtaudutaan vakavasti. Muita vastaavia tapauksia ei ole Hesburgerin tiedossa.

Perhe osti neljä ateriaa, joista kahden aterian ranskanperunoista löytyi ensin yksi ja heti perään toinen neula. Kolmas neula löytyi take away -pussin pohjalta.

Neulat pyydettiin toimittamaan ravintolaan analysoitavaksi.

Perhe oli Hesburger-ravintolassa nähnyt, kuinka työntekijät avasivat avaamattoman pussin ennen ranskalaisten valmistamista.

Santoksen mukaan Hesburgerin tekemän selvityksen perusteella näyttää vahvasti siltä, että neula on päätynyt tuotteeseen vasta myyntitapahtuman jälkeen. 

Santos sanoo, että ravintolassa tekemän selvityksen sekä asiakkaan kertomuksen perusteella asiassa ei ole syytä epäillä Hesburgerin henkilökuntaa. Viranomaiset tutkivat asiaa tästä eteenpäin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat