Puheenaihe

Kohu laajenee: Tradekan hoivayhtiö lopettaa yhteistyön Esperi Caren kanssa – sopimus kesti vain 3 kuukautta

Tradeka-yhtiöiden omistama Med Group on päättänyt pidättäytyä toistaiseksi yhteistyöstä Esperi Caren kanssa. Kuva ei liity tapaukseen. – 

Pia Vakkari / arkisto

Viime viikkoina esille tulleiden Esperi Caren ongelmien vuoksi Tradeka-yhtiöiden omistama Med Group on päättänyt toistaiseksi pidättäytyä yhteistyöstä Esperi Caren kanssa.

Med Group teki lokakuussa 2018 yhteistyösopimuksen Esperi Caren kanssa. Kumppanuuden tavoitteena oli tuolloin pystyä yhdessä osallistumaan mahdollisiin tarjouskilpailuihin, jotka sisältäisivät tehostettua palveluasumista ja ikääntyneiden kotihoidon palveluita. 

Toistaiseksi yhteistyön merkeissä ei ole jätetty yhtään tarjousta. 

Med Group seuraa omien sanojensa mukaan jatkuvasti yhteistyökumppaneidensa toimintaa ja reagoi mahdollisesti esiin nouseviin epäkohtiin. 

– Olemme pyytäneet Esperiltä selvitystä julkisuudessa olleista ongelmista ja miettii yhteistyön jatkoa sen pohjalta. Toistaiseksi olemme pidättäytyneet yhteistyöstä, kertoo Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta.

– Pidämme tärkeänä, että Esperi Caren pääomistajan ICG:n johtaja Timo Larjomaa on luvannut korjata mahdolliset puutteet välittömästi ja, että hallituksen puheenjohtaja Harri-Pekka Kaukonen on luvannut, että toimintaa muutetaan radikaalisti, Kari Virta toteaa.

Med Group on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Sen päätoimialat ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. 

Yhtiö työllistää noin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on yli 60 miljoonaa euroa. 
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutui – "Kannan vastuuni tästä virheestä"29.1.2019 07.30
Hoivaskandaali paisuu, myös Attendolla pahoja puutteita – Yle: Espoolaisessa hoivakodissa nälkäisiä vanhuksia ja laittomia lääkkeitä29.1.2019 08.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat