Paikalliset

Ei yhtään liikenteessä kuollutta 15 vuoteen – Pukkila lisää heijastimia, kolmioita ja puskien raivausta liikenneympäristössä

Pukkilan Keskustien kaikkien suojateiden merkkeihin tulee heijastimet huomioarvoa lisäämään.

Arkisto/Tanja Kuisma

PUKKILA | Pukkilan kunta sai loppuvuonna päivitettyä kunnan liikenneturvallisuussuunitelman Ely-keskuksen, Liikenneturvan ja poliisin kanssa. Kunta ja Ely-keskus ryhtyvät tänä vuonna kohentamaan liikenneympäristöä.

Eritelty toimenpideohjelma löytyy linkkinä pukkila.fi-sivuilta.

Esimerkiksi maantien 1635 varrelle kirkonkylän Keskustiellä asennetaan heijastinvarret suojatiemerkkeihin. Koulun kohdalle tulee siirrettävä nopeusnäyttö.

Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen Keskustien varteen välille Papumäentie–Riihipellontie on nostettu Elyn kanssa hankkeiden kärkeen.

Lisäksi esimerkiksi Purolantien ja Raistintien liittymään tarvitaan kärkikolmioita, Veteraanitien, Hallitustien ja Puustellintien varrelle hidasteita ja useissa risteyskohdissa on taajamassa raivattava näkymiä.

Pukkilan alueella on vuosittain keskimäärin neljä henkilövahinkoon ja seitsemän omaisuusvahinkoon johtavaa tieliikenteen onnettomuutta. Kunnassa ei ole 15 vuoteen menehtynyt liikenteessä yhtään ihmistä.

Loukkaantumisiakin on tilastoitu viimeiseltä viideltä vuodelta kymmenen, joista puolet on lapsia tai nuoria. Onnettomuudet ovat sattuneet henkilöautolla tai mopolla tai moottoripyörällä liikkuville.

Liikenneonnettomuudet aiheuttavat kunnalle vuosittain noin 238 160 euron kustannukset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Uusimaa uudistuu

Tilaa entistä monipuolisempi verkkopalvelumme tarjoushintaan

VerkkoPlus 3kk vain 8,90 e/kk

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat