Paikalliset

Liikenne, mielenterveys ja vapaa-aika aiheina, kun nuoret ja päättäjät kohtaavat

Muun muassa Porvoon Liikenteen edustajat osallistuvat Kuuluuko nuorten ääni -tilaisuuteen.

Arkisto/Tanja Kuisma

PORVOO  |  Porvoon kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisovaltuusto järjestävät keskustelutilaisuuden nuorille ja heidän asioistaan päättäville. perinteinen Kuuluuko nuorten ääni -keskustelutilaisuus järjestetään tiistaina 26. helmikuuta kello 13–15 kaupungintalon valtuustosalissa.

Tilaisuus on kaksikielinen ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. Paikalle saapuu kaupungin viranhaltijoita ja muita nuorille tärkeiden palveluiden edustajia.

– Keskustelutilaisuuteen osallistuu noin 80 nuorta ja opettajaa Porvoon kouluista ja oppilaitoksista. Aamupäivällä koululaiset ja opiskelijat työskentelevät eri työryhmissä nuorisotila Zentrassa ja valmistautuvat iltapäivän keskustelutilaisuuteen. Iltapäivän tilaisuuteen tulevat mukaan kaupungin eri toimialojen ja muun muassa Porvoon Liikenteen edustajat. Päivän teemoiksi ovat valikoituneet liikenne, vapaa-aika ja mielenterveys, kertoo nuorisotyöntekijä Petra Backman.

Oppilaskuntien hallitukset keräsivät marraskuussa oppilaiden ideoita. Tärkeimmät niistä vietiin Nuortenideat.fi-palveluun. Tammikuussa kouluilla ja nuorisotiloilla järjestettiin Peukutuspäivä, jolloin nuoret kirjoittivat uusia ideoita sekä kannattivat ja kommentoivat muiden ideoita. Peukutuspäivä toteutettiin kolmannen kerran tänä vuonna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nylander: Nuorten läsnäolo valtuuston kokouksissa mahdollistettava 20.1.2019 07.50
Jo yli 50 000 avunpyyntöä mutta vain joka viides nuori saanut vastauksen – ahdistusta, yksinäisyyttä, itsetuhoisuutta...10.7.2017 19.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat