Paikalliset

Smaku Exclusivessa mukana kymmenen ravintolaa – uusi ruokatapahtuma Porvoossa maaliskuussa

Smaku-ruoka-annoksia on nautittu Porvoossa jo kolmena vuonna. Maaliskuussa avautuu uusi tapahtuma.

Arkisto/Inka Töyrylä

PORVOO | Smaku -ruokatapahtumaa on järjestetty Porvoossa kolmena vuonna elokuussa. Asiakkaamme ovat toivoneet muun muassa mahdollisuutta päästä tutustumaan henkilöihin ravintoloiden takana sekä paikallisten ravintoloidemme ruokafilosofiaan. Tämä toive toteutuu, kun ensimmäinen Smaku Exclusive -kierros järjestetään perjantaina 15. maaliskuuta.

Kierros kestää noin kolme tuntia ja sen aikana pääsee nauttimaan viiden vaihtoehtoisen ravintolan herkullisista Smaku-annoksista juomineen. Kierroksen päätteeksi tarjoillaan jälkiruoka siinä ravintolassa, johon kierros päättyy.

Jokaisessa viidessä ravintolassa asiakkaat vastaanottaa kyseisen ravintolan ravintoloitsija, keittiömestari tai muulla tavoin ravintolan ”sieluna” toimiva henkilö. Smaku Exclusiveen osallistuvat ravintolat on jaettu etäisyyksien mukaan kahteen ryhmään. Exclusive ryhmä 1:ssä ovat mukana Zum Beispiel, Rafael’s Steakhouse, Ani’s Café, Bistro Sinne ja Haikon kartanon pop up Näsin kartanossa.

Exclusive ryhmä 2:ssa ovat mukana Brasserie L’amour, Meat District, Sicapelle, Salt ja Bistro Gustaf.

Kierroksen järjestys on suunniteltu ja aikataulutettu etukäteen ja kattaukset alkavat ravintoloissa 40 minuutin välein klo 18.00 alkaen, joten herkutteluaikaa per ravintola on noin puoli tuntia.

Jälkiruoka nautitaan siinä ravintolassa, johon kierros päättyy. Kaikkien ravintoloiden annosesittelyt löytyvät osoitteesta smakuporvoo.fi/store.

Tilausta tehdessä on mahdollista valita myös gluteeniton, laktoositon tai kasvisruokavalio koko illaksi.

Paikkoja on rajoitetusti ja vain 200 ensimmäistä mahtuu kierrokselle mukaan. Yhteen kattaukseen mahtuu max. 20 hlö per ravintolasmakuporvoo.fi/store

Lisätietoja ravintoloista, annoksista, kierroksista ja varauksista osoitteessa https://smakuporvoo.fi/.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Smaku ja IT-Apu voittivat Uplift-yrityskilpailun11.10.2018 20.26
Smakun 2018 voittaja: "Ruoka on elämäntapani – Yritän haastaa itseäni ja asiakkaitani uusien yhdistelmien kokeiluun"31.8.2018 18.40
Merkkaa jo kalenteriin – Smaku 2019 on taas ensi vuoden elokuussa 31.8.2018 15.50
Smaku paisui kolminkertaiseksi – ravintoloille mainosarvo on mittaamaton28.8.2018 19.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat