Paikalliset

Taidetehtaalla keskusteluilta Porvoon, Askolan, Loviisan ja Sipoon yhteinen vammaisten kuljetuspalvelujen hankinta

Taidetehtaalla järjestetään Askolan, Porvoon, Loviisan ja Sipoon yhteinen keskustelu vammaisten kuljetuspalvelujen hankinnasta. Kuvituskuva.

Sauvo Jylhä

Porvoon ja Loviisan kaupungit ja Sipoon ja Askolan kunnat järjestävät maanantaina 20. toukokuuta kello 17.30-19.00 kaikille kuljetuspalvelun kilpailutuksesta kiinnostuneille keskustelu- ja infotilaisuuden kuljetuspalvelujen hankinnasta. Paikkana on Porvoon Taidetehtaan Tehdassali osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1.

Keskustelutilaisuus on tarkoitettu vammaispalvelujen asiakkaille, kuntalaisille, päättäjille, yrittäjille, kaupungin virkamiehille ja kaikille hankinnasta kiinnostuneille.

Tilaisuudessa on tarkoitus keskustella kuljetuspalvelun hankinnasta ja tarjouskilpailun aikataulusta.

Osallistujat saavat lisää tietoa tulevasta kilpailutuksesta ja voivat esittää myös omia näkemyksiään valmistelun tueksi. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Porvoo, Loviisa, Askola ja Sipoo suunnittelevat parhaillaan, miten vammaisten kuljetuspalvelut järjestetään ja hankitaan jatkossa.

Jokainen kunta päättää myöhemmin tänä vuonna osallistuuko se yhteiseen kilpailutukseen vai kilpailuttaako se palvelun itse. Kilpailutus tapahtuu suunnitelmien mukaan tämän vuoden aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

15-vuotias Pornaisten Erityiset tarjoaa kakkukahvit ja samalla perustetaan vammaisneuvosto6.5.2019 10.05
Sunnuntaisuomalainen: Oikeusasiamies puuttuu vammaisten oikeuksien loukkauksiin äänestyspaikoilla7.4.2019 12.19
Yhdeksän perhettä otti lapsensa pois vammaisten nuorten hoitokodista – Äiti Ylelle: "Se oli idyllinen paikka, kunnes se myytiin Esperille"7.2.2019 09.50
A-asunnot rakennuttaa 12 tukiasuntoa kehitysvammaisille Huhtisiin28.2.2019 07.10
Kaikki Uudenmaan Kela-kuljetukset siirtyvät huhtikuun alusta Menevälle27.3.2019 09.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat