Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikallisurheilu

Butchers vahvistui rajusti juuri liigan kynnyksellä

Saksasta Braunschweigin riveistä palannut Santtu Äyräväinen on Butchersissa suuressa roolissa.

Tuomo Kiiskinen

PORVOO | Toukokuun aikana on Vaahteraliigaan valmistautuvan Butchersin riveissä tapahtunut hurja määrä liikehdintää. Amerikkalaisen jalkapallon pääsarja käynnistyy porvoolaisten osalta sunnuntaina Seinäjoella. Crocodiles saa heti vastaansa kovin erilaisen porvoolaisryhmän, kun se oli viime vuonna. Suoraan sanottuna krokotiilit saavat vastaansa kovan mestariehdokkaan.

Amerikkalaisvahvistukset Rafael Pineda, pelinrakentaja Ray Wagner ja Jeff Langley auttavat hyvin kotimaan pelaajia. Langley tuli viimeisenä ja on takakentällä viilettävä vikkelä pelaaja. Lisäksi Santtu Äyräväinen palasi Porvooseen kauden kynnyksellä. Hän pelasi viime kauden Saksassa ja tulee olemaan hyvä vahvistus Porvoon puolustukseen.

Asiantuntijoiden piirissä Butchersia oltiin kuoppaamassa täysin jo vuosi sitten. Kovasti uudistunut nuori joukkue taisteli viime kaudella runkosarjan kakkoseksi vain yhdellä tappiolla. Nuoret nousivat hienosti esiin ja vasta välierätappio Wolverinesille lopetti kauden. Kolme junioreiden SM-kultaa ja miesten pronssimitali oli kova saavutus yhdestä seurasta.

Lue lisää lauantain Uusimaasta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat