Puheenaihe

Työllistyitkö vastoin todennäköisyyttä? Kerro tarinasi Uutissuomalaiselle

Uutissuomalainen etsii haastatteluun ihmisiä, jotka ovat työllistyneet vastoin todennäköisyyksiä. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Anton Soinne

Oletko työllistynyt tilanteessa, jossa työllistyminen on ollut tilastojen valossa epätodennäköistä? Oletko löytänyt työn esimerkiksi pitkäaikaistyöttömänä, vailla toisen asteen tutkintoa, osatyökykyisenä, vammaisena tai yli 50-vuotiaana? Oletko kenties päihittänyt paljon puhutun kohtaanto-ongelman muuttamalla tai uudelleenkouluttautumalla?

Uutissuomalainen etsii haastateltavaksi ihmisiä, jotka ovat työllistyneet vastoin todennäköisyyksiä. Haastateltavat esiintyvät jutussa oikealla nimellään ja valokuvassa.

Jos tunnistit itsesi, voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Kerro viestissäsi lyhyesti, millainen tilanne sinulla oli ennen työllistymistä, miten työllistyit ja missä nyt työskentelet. Mainitsethan myös sen, millä paikkakunnalla asut.

 

Uutissuomalainen on Aamupostin, Etelä-Suomen Sanomien, Helsingin Uutisten, Iisalmen Sanomien, Itä-Hämeen, Karjalaisen, Keskisuomalaisen, Keski-Uusimaan, Länsi-Uusimaan, Länsiväylän, Savon Sanomien, Tamperelaisen, Turkulaisen, Uusimaan ja Vantaan Sanomien yhteinen uutistoimitus. Lehdet tavoittavat yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista (lähde: Kansallinen Mediatutkimus 2017).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat