Paikallisurheilu

Porvoolainen Jonna Korhonen street workoutin Suomen mestariksi

Jonna Korhonen

Porvoolainen Jonna Korhonen voitti street workoutin Suomen mestaruuden sunnuntaina Vantaan Konalassa Game of skills areenalla. Mestaruus avasi samalla Korhoselle paikan street workoutin MM-kisoihin, jotka järjestetään Venäjällä Moskovassa 27.7.. Korhonen lunasti myös paikan Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Apcon fitnessfestivaaleilla messukeskuksessa 23–25.8.

Street workout on laji, jossa on viimeiset viisi vuotta järjestetty SM-kisat ja harrastajamäärät kasvavat kovaa vauhtia. Lajissa mitellään niin dynaamisissa, staattisissa kuin yhdistelmäsuorituksissa. Street workout on täysin uniikki oman kehon painoilla suoritettava luova laji, joka on sukua voimistelulle ja parkourille, mutta yhdistää niiden elementtejä upealla tavalla. Monipuolisen kisan kuuden kierroksen jälkeen, kokonaispisteissä paras kilpailija voittaa.

Helsingissä asuva urheiluhieroja Jonna Korhonen opiskelee parhaillaan naprapaatiksi ja on todella lupaava Street Workout-kisaaja. Hän haluaa SM-kullan seuraksi PM-mitalin elokuun APCON-messuilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat