Paikalliset

Hei ihana! – Kekseliäs markkinointitempaus kertoi kahden paikallisen yrittäjän yhteistyöstä

Floristi Annica Lindén keksi laittaa vaaleanpunaisia tulilatvoja paperikassiin. Mukana oli hauska saatelappunen ja pari pientä suklaapatukkaa.

Juha Perämäki

Porvoosta kotoisin oleva, Helsingissä asuva Milana Quinlan oli Katajamäen bussipysäkillä lauantaina 13. heinäkuuta kello 23 lauantai-iltana lähdössä Helsinkiin. Hän näki pienen ruskean paperikassin pysäkin nurkassa. Mikä tuo on?

Siinä on kukka! Onkohan joku unohtanut sen sinne?

– Ensin tuli vähän hämmentynyt ja syyllinen olo, et jos mä otan sen, joku voi tulla hakemaan sitä. Mutta siten tajusin, että se on mulle, ja mä voin viedä sen kotiin. Siitä tuli hyvä fiilis. Ne pari paikallista Brunbergin suklaapatukkaa olivat ekstra bonus, hän kertoo.

Tutkittuaan tarkemmin kassia hän huomasi sen päälle niitatun viestin. The Fancy Flower Hunt – Karkki vai kukkanen. Moikka ihana. Mä olen tällainen yllärikassi. Ajattelin näin karkkipäivänä ilahduttaa sua ja toivottaa sulle kivaa viikonloppua! Mä tulisin ihan tosi mielelläni sun mukaan nyt tästä näin, jos sulle vaan käy.

Floristi tyttärineen oli laittanut pussukan Katajamäen pysäkille kello 19.45. Se oli pysäkillä vielä kello 23, joten ihmiset eivät ilmeisesti olleet rohjenneet kurkistaa pussin sisään ajatellen, ajatellen, että joku oli sen siihen unohtanut.

 

Lappusessa myös kerrottiin taustaksi, että Pieni kukkatehdas Huhtisissa ja kyläkauppa kaupungissa K-Market Marski päättivät yhdessä tehdä hyvää, ja ilahduttaa 20 Porvoossa kesäiltaansa viettävää.

– Koska uudistetusta K-Market Marskista saa nykyään joka viikonloppua laadukkaita, floristin sitomia kukkia, mekin ollaan iloisia, yrittäjät kiteyttivät tunnelmansa.

 

Tämä hauska tempaus oli syntynyt "Kukkamuija" Annica Lindénin päässä ja se oli toteutettu yhteistyössä K-Market Marskin kauppiaan Jaana Sundbergin kanssa.

– Firmani motto on: Kohtaan jokaisen asiakkaan kuin ystäväni. Tykkään ilahduttaa ihmisiä. Toivoin, että asiakkaat tajuavat, miten kivoja me molemmat ollaan, floristi Lindén sanoo.

– Me olemme rentoja, helposti lähestyttäviä ja meillä on iloista meininkiä. Ehkä tämä on sitä nykyajan yrittäjyyttä, he summaavat.

Tempaus itsessään ei Lindénin mukaan maksanut kuin joitakin kymppejä, mutta yrittäjän kallista aikaa siihen kului, kun hän kello 15-23 oli pienen tyttärensä kanssa projektia toteuttamassa.

– Jahti alkoi kello 19. Postasin sen aloitusajan Facebookissa, hän kertoo.

Nyt kun on päästy alkuun, voi jossain vaiheessa odottaa jatkoakin.

– Varmaan keksitään kaikkea hullua, he naurahtavat.

– Mulla on niin paljon ideoita päässä, etten ehdi kaikkea toteuttaakaan, Lindén sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat