Paikalliset

Brasserie L´amour sulki ovensa – "Henkilöstön osalta tämä tuli nopeasti silmille"

L´amourissa on kesällä ollut Kai Kallion mukaan asiakkaita normaalin kesän malliin. Nyt ravintoloitsija päätti vanhan Porvoon paraatipaikalla olevan ravintolan toiminnan lopetuksesta.

Tanja Kuisma

Rihkamatorin laidalla lokakuusta 2016 lähtien toiminut Brasserie L ´amour on sulkenut tänään ovensa lopullisesti, vaikka kesäsesonkia riittää vielä.

Ravintola kertoo tilanteesta pääovensa ulkopuolella olevalla tiedotteella.

– Kun toiminta on kannattamatonta, niin ei sitä kannata jatkaa, ravintoloitsija Kai Kallio toteaa.

Hänen lisäkseen osakkaana ja rahoittajana ravintolassa on ollut Veli-Pekka Laamanen.

Kallio toteaa, että on vaikea lähteä spekuloimaan sillä, onko ravintolan konseptissa tai toiminnassa jotain, mikä kannattamattoman tilanteen on aiheuttanut.

– Jotkut ravintolat vain menestyvät ja jotkut eivät. Ovet on kiinni, eikä niitä avatakaan. Henkilöstön osalta tämä tuli nopeasti silmille. Työntekijöitä on palkkalistoilla. Tilanne on haasteellinen, koska henkilöstöä ei ole riittävästi pitämään ravintolaa auki.

Kallio toteaa ravintolatilojen vuokranantajan Petter Larsenin varmasti keksivän tiloihin uuden toimijan. Brasserie L' amour toimi Lamorin pääkonttorin katutason tiloissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

L´amour velottaa nyt lounaasta painon mukaan – "Sama kilohinta riippumatta siitä syökö kasviksia vain lihaa"7.1.2019 19.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat