Paikalliset

Porvoo Old Town Wine Festival kutsuu mukaan – ravintolat aikovat viinifestivaalista jokavuotista perinnettä

Porvoon Old Town Wine Festival kutsuu mukaan.

Viinifestivaali Old Town Wine Festival kutsuu kaikki viinin ja ruuan ystävät Meat Districtin ja Pariisin Villen viinipihalle lauantaina 31. elokuuta.

Kahden ravintolan viinipihalla järjestettävä festivaalissa on kyse Haaga-Helian opiskelijan opinnäytetyöstä Meat Districtin ja muiden alueen toimijoiden kanssa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille viinin ja ruuan ystäville. Viinifestarista tehdään jokavuotinen perinne. Vuoteen 2020 on jo kiinnitetty helsinkiläisiä huippuravintoloita vierailemaan viinipihalla.

Festivaalin ajankohta on kello 12–20. Vierailijoilla on tilaisuus maistella Vino Nostrumin sekä Sicapellen ja meat Districtin upouuden viinin maahantuontiyrityksen Biodynamiten maahantuomia laatuviinejä.

Kaikki viinit ovat joko orgaanisia, biodynaamisesti tuotettuja tai natural viinejä. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus päästä maistamaan huippuviinejä edullisesti ja samalla nauttimaan lähiruoasta, jota on kutsuttu kokkaamaan Simona Milazzo.

 

Old Town Wine Festival lauantaina 31. elokuuta kello 12–20 Meat Districtin ja Pariisin Villen viinipiha. Vapaa pääsy. Jokikatu 43.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näyttävä jazzparaati ostosten yössä – Vanhan Porvoon Kauppiasyhdistys kutsuu mukaan perjantaina28.8.2019 17.30
Porvoosta reissu Elämä lapselle -konserttiin – kaikki nämä tähdet esiintyvät lastenklinikoiden hyväksi27.8.2019 12.29
Kama Kollektiv soittaa indiellä höystettyä jazzia – nykyään Amsterdamissa asuva Harju tuo bändinsä Porvooseen19.8.2019 19.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat