Paikallisurheilu

Hymyillen Huuvarin Hölkälle – tapahtuman tuotto käytetään Huuvari-Särkijärven nuorisoseuran hyväksi

Huuvarin hölkkä juostaan taas sunnuntaina.

Sirpa Repo

Sunnuntaina juostaan jälleen tämän syksyn Huuvarin Hölkkä. Lähtö tapahtuu tulevana sunnuntaina Huuvari–Särkijärven nuorisoseurantalolta, Jukolasta. Matkat ovat 4 ja 11 kilometriä. Matkat ja ajanotto ovat epäviralliset. Ajanotto päättyy kello 14.

11 kilometrin matkalle on omat sarjansa naisille, miehille a alle 15-vuotiaille. Neljän kilometrin matkalla on vastaavasti sarjat alle 15-vuotiaille tytöille ja pojille. Matkan voi kipittään vapaasti ilman ajanottoa kaikki halukkaat. 11 kilometrin osallistumismaksu on kymmenen euroa, 4 kilometrin matka ajanotolla viisi euroa ja ilman ajanottoa kaksi euroa.

– Tapahtuman tuotto käytetään Huuvari-Särkijärven nuorisoseuran hyväksi, tapahtuman järjestelyistä vastaava Teresa Engberg kertoo.

– Maksu tapahtuu käteisellä paikan päällä. Toivoisimme, että kaikki varaisi mukaan tasarahan.

Tapahtumaan voi ennakkoilmoittautua sähköpostitse perjantaihin 13.9. mennessä osoitteeseen [email protected]. Tai vaihtoehtoisesti järjestäjien matkapuhelinnumeroisin 0400 717 785 tai 0400 999 329. Numeroista voi myös kysellä tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä pitää muistaa myös kertoa mihin sarjaan haluaa osallistua. Jälki-ilmoittautumisista paikan päällä tulee viiden euron lisämaksu.

– Kaikkissa sarjoissa, jossa otetaan aika, palkitaan myös kolme parasta, Engberg kertoo.

Huuvarin Hölkän numerolappujen nouto ja ilmoittautuminen tapahtuu sunnuntaina Jukolassa kello 11:15–11.45. Lähtö ja maali sijaitsevat Jukolassa, tarkemmat ohjeet jaetaan osallistujille paikan päällä. Osallistujille on mehutarjoilu ja 11 kilometrin lenkillä on myös yksi juomapiste matkan varrella. Jukolassa on tapahtuman ajan myynnissä makkaraa ja vohveleita.

– Pue jalkaan lenkkarit tai korkkarit ja asetu lähtöviivalle tai kannustusjoukkoihin, Engberg sanoo.

– Tule yksin tai ystävän kanssa lenkille sekä vohvelille. Ei riemulla rajaa, kun Huuvarin Hölkällä ravaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat