Paikallisurheilu

Porvoon Salibandyseuran (PSS) naisten edustusjoukkue haki sarjapisteet EräViikingeiltä tämän kotikentältä

PSS:n kapteeni Inka Lampinen teki ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden.

Toni Degerlund

Porvoon Salibandyseuran (PSS) naisten edustusjoukkue pelasi kauden toisen pelinsä naisten Salibandyliigassa. Tällä kertaa porvoolaiset haastoivat Helsingin Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahallissa illan emäntinä toimineen EräViikingit. PSS oli kuitenkin tyly vieras, ja vei mukanaan täydet sarjapisteet 3–4 (0–0, 3–1, 0–3) lukemin.

Ottelun ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, vaikka pallo liikkuikin vikkelästi päästä päähän. Toisessa erässä sen sijaan maalihanat aukenivat, tosin kotijoukkueen tehtailemana. EräViikingit onnistuivat ottelun kahdessa ensimmäisessä maalissa, mutta PSS:n kapteeni Inka Lampinen onnistui kaventamaan kotijoukkueen etumatkaa toisen erän puolivälissä. Helsinkiläiset maalasivat kuitenkin vielä kertaalleen erässä, ja näin toiselle tauolle mentiin helsinkiläisten kahden maalin johtoasemassa.

Kolmannessa erässä PSS sai moottorinsa käyntiin, ja vei selvästi peliä. Porvoolaiset paukuttelivat tulostaululle kolme maalia, ja EräViikingien kannattajien harmiksi sarjapisteet matkasivat siten vierailijoiden mukana Porvooseen. PSS:n naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Jukka ”Kode” Kouvalainen oli tyytyväinen sarjapisteistä.

– Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli meiltä heikompaa. Ensimmäinen erä oli molemmilta tarkkaa peliä, ja kumpikin kyttäili tilannetta, Kouvalainen kommentoi.

– Toinen erä oli meiltä tosi huonoa pelaamista vähän joka osa-alueella. Kun katsoin ottelun jälkeen laukausten määriä, maalipaikkoja ja viimeistelyn laatua, niin jäimme ihan selvästi jalkoihin.

– Kolmannessa erässä petrasimme reilusti, ja käänsimme pelin meille. Olimme vain henkisesti valmiimpi joukkue.

PSS:n Inka Lampinen on täyttänyt kapteenin saappaat esimerkillisesti, ja tehtaili EräViikingejä vastaan kaksi maalia. Sen lisäksi Lampinen syötti Ella Holmbergin maalin.

– Viime kaudella Inka oli enemmän joukkueen henkinen johtaja, mutta nyt hän tämän lisäksi pystyy liidaamaan myös pelissä, Kouvalainen toteaa.

– Inka teki jo ekassa pelissä maalin, ja nyt naulasi kaksi maalia. hän on osoittanut, että itseluottamusta löytyy, ja on erinomaisessa kunnossa.

Seuraavaksi porvoolaiset lähtevät pohjoisen reissulleen, jossa se kohtaa ensin tulevana perjantaina Tampereella Kooveen ja seuraavana päivänä Oulussa SS Rankat Ankat (SSRA). Kauden ensimmäisessä pelissä oululaiset hävisivät Porvoossa PSS:lle 3–2, joten joukkue haluaa varmasti maksaa kalavelkoja. Tosin eipä PSS:kään mikään helppo vastustaja tule olemaan.

Tilastot

EräViikingit–PSS 3–4 (0–0, 3–1, 0–3)

1. erä: ei maaleja.

2. erä: 25:37 min. Torkki Jenni (Nordman Taru) 1–0, 27:29 min. Paajanen Maura (Nordman Taru) 2–0, 28:36 min. Lampinen Inka (Sundström Ella) 2–1, 38:13 min. Latvala Iina (Rannala Tuuli) 3–1.

3. erä: 44:25 min. Holmberg Ella (Lampinen Inka) 3–2, 51:55 min. Sundström Ella (Holmberg Ella) 3–3, 58:05 min. Lampinen Inka (Törnqvist Linda) 3–4.

Torjunnat: PSS Salo Arla 8+5+2=15, EräViikingit Jaatinen Milla 4+4+6=14 (Poissa: 58.12–60.00).

Yleisömäärä: 168.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

PSS aloitti naisten liigan vahvasti – ilopillereinä omat juniorit22.9.2019 22.30
Porvoon Salibandyseuran (PSS) naisten edustusjoukkue lähtee voittamaan joka peliään naisten Salibandyliigaan18.9.2019 20.00
PSS harjoitteli kevyesti ÅIF:n nurin kotihallissa31.8.2019 20.25
Porvoon Salibandyseuran (PSS) naisten edustusjoukkue avasi harjoituspelit vakuuttavalla voitolla Lahden Pelicans SB:stä20.8.2019 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat