Paikallisurheilu

Porvoon Salibandyseuran (PSS) miehille vierastappio Lohjan Salibandysta

PSS:n miehet eivät onnistuneet kaatamaan Lohjan Salibandyn miehiä tämän kotikentällä.

Nina Paloheimo

Porvoon Salibandyseuran (PSS) miesten edustusjoukkue kohtasi 2. divisioonassa Lohjan Salibandyn (LoSB) vieraspelissä Lohjan Tennarissa. Porvoolaiset saivat palata pelireissultaan kuitenkin tyhjin käsin, kun ottelun isäntänä toimineet lohjalaiset nappasivat täydet sarjapisteet 8–3 (2–0, 2–0, 4–3). PSS:n ensimmäisen maali tehtaili Toni Mäklin ja Markus Skippari loput kaksi.

Porvoolaiset ovat pelanneet tässä vaiheessa kolme ottelua, joista se onnistui voittamaan ensimmäisen M-Team Vantaata vastaan vieraissa 5–7 (2–2, 1–3, 2–2) lukemin. Seuraavan kerran porvoolaiset ovat tosi toimissa perjantaina, kun se kohtaa Keravan Kurkelan koululla Blackbirdsin. Seuraava kotimatsi on vastaavasti keskiviikkona 6.11., kun PSS:n vieraaksi saapuu Grankulla IFK Salibandy Kauniaista. Sarjataulukossa PSS on tällä hetkellä seitsemäntenä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Porvoon Salibandyseuran (PSS) miesten edustusjoukkue hyvällä fiiliksellä säbäkauteen – kauden ensimmäinen peli vieraissa toi voiton – seuraavaksi joukkue pelaa kotona9.10.2019 21.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat