Paikalliset

Nyt varovasti liikenteessä! Mustalla jäällä useita ulosajoja

Kuvituskuva.

Sami Saarenpää

Loviisassa lähellä Koskenkylää sattui miltei peräkkäin kolme ulosajoa perjantaina aamupäivällä.

– Tie on täällä todella liukas. Vettä sataa ja se jäätyy heti tien pintaan ja jäätää hetkessä myös tuulilasin. Ajokeli on huono. Moottoritiellä onkin laskettu nopeusrajoitus kahdeksaankymppiin, toivottavasti se vähän hillitsisi liikennettä, paloesimies Jouni Kippola kertoo.

Ulosajoista ensimmäinen sattui kello 10.35 kuutisen kilometriä Koskenkylästä Liljendalin suuntaan 6-tiellä. Henkilöauto suistui tieltä ja törmäsi hirviaitaan. Kello 11 liukkaus yllätti kuorma-auton kuljettajan Valtatie 7:ltä 6-tielle johtavalla rampilla. Kuorma-auto heittelehti ja kaatui ojaan. Kello 11.19 henkilöauto suistui Loviisantiellä tien keskikaiteeseen.

– Kaikissa tapauksissa vältyttiin henkilövahingoilta, mutta peltiä meni ruttuun, Kippola kertoo.

Ulosajot työllistivät sekä Porvoon että Loviisan yksiköitä.

Myös poliisi varoittaa liukkaista tienpinnoista. Poliisi kertoo twitterissä peilijään aiheuttaneen poliisin selvitettäväksi useita kolaritilanteita. Poliisi pyytää alentamaan nopeuksia, jotta kaikki pääsisivät turvallisesti perille.

Ilmatieteen laitos varoitti aamupäivän aikana sään olevan liukas sekä autoilijoille että jalankulkijoille. Porvoon sairaalan ensiavussa tai terveyskeskuksen kiirevastaanotossa liukas sää ei kuitenkaan vielä päivällä näkynyt kaatumisina.

– Ihan tavanomainen perjantai. Ihmiset ovat olleet varovaisia, kertoo osastonhoitaja Jaana Pietiläinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat