Paikallisurheilu

Leena Stålstedt on voimanoston maailmanmestari

Leena Stålstedt voitti Classic Raw voimanostokilpailut Lahdessa ja porvoolainen voitti MM-kultaa.

Stefan Stålstedt

Leena Stålstedt osallistui WPC (World Powerlifting Congress) liiton, Classic Raw MM-kilpailuihin. Kyseessä on voimanostokilpailut Lahdessa ja porvoolainen voitti MM-kultaa. Leena osallistui sarjaan Naiset Masters M3 (50-54vuotiaat) 82.5kg sarjaan, jonka hän voitti.

Tiukan tuomarilinjan takia tulokset: Kyykky 120kg, penkki 85kg ja maastaveto 130kg jäi tulokseksi. Leena penkkasi 90kg mutta se hylättiin tuntemattomasta syystä. Hän oli kuitenkin 95kg kunnossa. Samoin kyykyssä jäi tulokseksi 120kg vaikka tähtäsi 150kg kunnon puolesta. Tuomarit tuntui suosivan painavampia ja nimekkäimpiä nostajia jotka sai valkoista valoa puoli kyykyillä ja pomppu penkeillä. Toiset ei meinannut pysyä pystyssäkään kyykyssä ja saivat hyväksyttyä. Leenan tulos on kuitenkin samalla uusi sarjansa Euroopan- ja Suomen- ennätys joten hän on enemmän kuin tyytyväinen! Tästä on hyvä jatkaa kohti ensivuoden arvokisoja.

Leena on harjoitellut säännöllisesti kilpailuja varten Porvoon Fitness 24 Seven kuntosalilla joka on antanut hyvät harjoittelu mahdollisuudet kilpailuja varten. Sali sopii täydellisesti kaikkeen voimailu harjoitteluun.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat