Paikallisurheilu

IF Sibbo-Vargarnan hiihtäjä myöhästyi Suomen cupin lähdöstä

S-V:n mieshiihtäjät Jonas Nordström (vas.) ja Benjamin Holmgren.

Kim Nordström

IF Sibbo-Vargarnan ensimmäinen joukkue hiihti seuran parhaimpaan sijoitukseen Hiihdon Suomen Cupissa Vantaan Hakunilassa.

Loppusijoitus oli 23 miesten 3x7,5 km perinteisen kisan viestissä. Joukkueessa hiihtivät Benjamin Holmgren, Jonas Nordström ja Wilhelm Stenbacka. Joukkue hiihti tasaisen kisan. Kisan voittoon hiihti Jämin Jänteen kova viestijoukkue.

Kisasta ei puutunut dramatiikkaa. Miesten viestin lähdössä sattui erikoista sähläystä, kun osa joukkueista myöhästyi lähdöstä.

Eniten myöhässä oli Sibbo Vargarnan ykkösjoukkueen Benjamin Holmgren.

– Voi olla, että se oli järjestäjistä kiinni. Mä olin lukenut lähtöohjeesta, että kello 19:00 on lähtö. Sen mukaan olin valmiina. En ollut ainoa, jolla oli ongelmia – myös 3-4 muulla joukkueella oli kiire lähteä, Holmgren totesi kisan jälkeen.

– Näitäkin voi näköjään tapahtua. Vähän huumorilla pitää ottaa, Holmgren kevensi.

Hän toi joukkueensa vaihtoon sijalla 28/35. Eroa keulaan oli 2.35,6. Jonas Nordström nosti kakkososuudella joukkueen sijotusta sijalle 24. Ankkuriosuudella Wilhelm Stenbacka vielä nosti sijoutusta pykälällä.

Lähtömoka menee Vantaan Suomen cupin järjestäjien piikkiin. Lähtölistoissa luki, että startti tapahtuu kello 19:00.

– Aiemman suunnitelman mukaan lähdön piti tapahtua 18:55, mutta kello 19:00 valikoitui ajaksi jo ennen tätä päivää. Lopputuloksena lähtö tapahtui jossain kohtaa kello 18:55–19:00 välillä. Ei tällaista saisi sattua, mutta inhimillinen erehdys. Täytyy selvittää, kommentoi Suomen cupin isäntä Hannu Koivusalo Iltalehdelle.

Myös SV:n kakkosjoukkue hiihti tasaisen hyvän kisan sijoittuen sijalle 32. Joukkueessa hiihtivät Joakim Nordström, Sam Fransman ja Niklas Raappana. Ilta oli muistorikas sipoolaishiihtäjille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat